SME

Mäsovýroba Gašparík získala ocenenie Danubius Gastro 2017

Mäsovýroba Gašparík získala za kačaciu paštétu ocenenie najlepší exponát veľtrhu „Cena Danubius Gastro 2017„

Tradičná trnavská spoločnosť Róbert Gašparík - Mäsovýroba si pripísala ďalšie ocenenie. Po minuloročnom obdržaní certifikátu kvality Slovak Gold za produkty nadštandardnej kvality ocenili firmu aj na najväčšom gastronomickom veľtrhu na Slovensku Danubius Gastro.

diplom - „cena danubius gastro 2017„

V poradí 24. ročník veľtrhu Danubius Gastro v bratislavskej Inchebe predstavil na konci januára 2017 takmer 400 vystavovateľov v oblasti gastronómie, potravinárstva, technológií a vybavenia do hotelov, reštaurácií a kaviarní. Veľtrh sprostredkoval odbornej aj laickej verejnosti nové potraviny z celého sveta, ale aj kuchárske, pekárske, cukrárske, barmanské a baristické exhibície a súťaže.

Danubius Gastro sa za 24 rokov fungovania vyprofiloval na rozhodujúce podujatie vo svojom segmente nielen v domácom prostredí, ale aj v stredoeurópskom regióne.

„Účasť našej spoločnosti na veľtrhu hodnotíme veľmi pozitívne. Prezentovali sme naše vlastné výrobky  širokej verejnosti z radov odborníkov aj bežných návštevníkov. Môžem zhodnotiť, že sa stretli s úspechom a pozitívnym ohlasom u stálych zákazníkov, ale aj u tých, ktorí ich ešte nepoznali,“ konštatuje obchodný zástupca spoločnosti Branislav Rusov.

Okrem poskytnutia priestoru pre odborné diskusie, stretnutia na obchodnej úrovni, ochutnávok a prezentácie produktov vyhlasujú organizátori Danubius Gastro aj ocenenia pre vybraných vystavovateľov.

V tvrdej konkurencii sa presadila aj trnavská spoločnosť Róbert Gašparík - Mäsovýroba . Zo 48 prihlásených exponátov, odborná komisia zložená z odborníkov z oblasti gastronómie, potravinárstva a obchodu vyhodnotila 10 najkvalitnejších exponátov veľtrhu.  Spoločnosť Róbert Gašparík mäsovýroba získala za vystavovaný výrobok Kačacia paštéta cenu Danubius Gastro 2017 ako najlepší exponát veľtrhu. Ocenenie udelili za „paštétu vyrábanú podľa tradičnej receptúry jemnej konzistencie, výborne roztierateľnej s výraznou vôňou a chuťou po kačacej pečienke“.

gašparík kačacia paštéta

„Veľmi nás teší názor odborníkov, s ktorým sa navyše počas konania veľtrhu stotožňovali aj samotní návštevníci. Z ohlasov počas ochutnávok sme často počuli, že naše výrobky zo sortimentu Domáce dobroty im pripomínajú ‘staré-dobré’ chute, s akými sa už dlho nestretli. Je to pre našu spoločnosť veľké ocenenie, pretože dbáme na zachovávaní pôvodných receptúr a chutí,“ pripomenul B. Rusov.

Veľtrh Danubius Gastro je po odbornej stránke na slovensku vrcholným podujatím. Zúčastňujú sa ho vrcholní predstavitelia slovenského potravínárskeho priemyslu, a preto má ocenenie z tohto veľtrhu pre trnavskú spoločnosť veľkú váhu.

Spoločnosť Róbert Gašparík mäsovýroba od roku 2006 vyrába mäsové a údené výrobky v zrekonštruovaných priestoroch, ktoré spĺňajú prísne hygienické a technologické požiadavky a zodpovedajú požiadavkám najvyššej kvality. Odmenou za stabilnú kvalitu výrobkov a poctivosť voči svojim zákazníkom je pre trnavskú firmu udelenie certifikátu Nadácie Slovak Gold za produkty nadštandardnej kvality.

Viac o nás sa dozviete na našej stránke www.gasparikmasovyroba.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 143
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 548
  3. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 14 490
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 998
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 611
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 494
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 006
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 366
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 12 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 12 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 22 h
SkryťZatvoriť reklamu