Trenkwalder má nového generálneho riaditeľa

Martin Malo povedie slovenskú a českú divíziu personálno-poradenskej spoločnosti Trenkwalder.

Slovenskú a českú divíziu medzinárodnej spoločnosti Trenkwalder, ktorá patrí k najväčším tuzemským personálno-poradenským agentúram, povedie Martin Malo. Na pozícii generálneho riaditeľa a predsedu predstavenstva strieda Jána Trgalu.

Do čela spoločnosti sa Malo presúva po štyroch rokoch na poste obchodného riaditeľa pre Slovenskú a Českú republiku. O svojom novom poslaní v Trenkwalder hovorí: „V prvom rade by som sa rád poďakoval bývalému riaditeľovi Jánovi Trgalovi za jeho dlhoročný prínos našej spoločnosti a za to, že môžem nadviazať na jeho činnosti. Mojou prioritou bude aj naďalej poskytovať našim klientom kvalitné personálno-poradenské služby s vysokou pridanou hodnotou. To sú, okrem iného, aj zásady, ktoré spájajú filozofiu spoločnosti Trenkwalder. Teším sa na nadchádzajúcu spoluprácu so všetkými zamestnancami, ktorí sa budú na vedení spoločnosti podieľať.“

Martin Malo absolvoval Fakultu medzinárodných vzťahov na univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici a následne pôsobil ako Sales Manager pre spoločnosť NMS. Po troch rokoch obchodovania na českom, maďarskom a slovinskom trhu sa presunul do spoločnosti Trenkwalder. Behom ôsmich rokov prešiel pozíciami Key Account Manager, Regional Director, Business Development Director a Chief Sales Officer pre Slovenskú a Českú republiku.
text-r461_res.jpg

O spoločnosti Trenkwalder

Trenkwalder je jedným z popredných poskytovateľov personálno-poradenských služieb v strednej a východnej Európe s vyše 30 ročnými skúsenosťami. Ako líder na stredoeurópskom trhu mal v roku 2016 celkový obrat 850 miliónov EUR.

Spoločnosť založil Richard Trenkwalder v dolnorakúskom Schwadorfe v roku 1985. V roku 1992 otvoril prvú zahraničnú pobočku na Slovensku. Spoločnosť je od roku 2011 súčasťou Droege International Group AG, sídliacou v nemeckom Düsseldorfe.

Prihláste sa a vložte PR článok

Očarujúca Srí Lanka: malý ostrov plný prekvapení

Rozmanitosť tohto ostrova, len o málo väčšieho ako Slovensko, je dychberúca.

5 tipov ako na zdravé nôžky v škole

Malý žiačik prejde za deň v priemere až 20 000 krokov. V PROTETIKE® detským nôžkam rozumieme - vieme, že majú svoje špecifiká.

Ako sa developer prispôsobil nárokom kupujúceho

Na základe čoho si ľudia vyberajú byt?

Už aj seniori presadajú do SUV

Záujem starších ľudí o SUV sa takmer zdvojnásobil, rastie aj dopyt po MPV a combi.