Štvrtok, 23. september, 2021 | Meniny má ZdenkaKrížovkyKrížovky

Zlatá minca 2016 priniesla pre mBank sedem ocenení

Od príchodu mBank v roku 2007 sa jej bežný účet mKonto umiestňuje na najvyšších priečkach v súťaži Zlatá minca. Tento rok získal prvé miesto v kategórii Bankové účty. mBank získala ešte ďalšie dve prvé miesta, a to za sporiaci účet mSporenie a Zlatú debetnú kartu. Pôžička s nulovým úrokom je zároveň Objavom roka 2016 a mBank si tak celkovo odnáša sedem ocenení.

Objavom roka 2016 na finančnom trhu sa podľa Zlatej mince stala Prvá pôžička s nulovým úrokom. Tá zároveň získala druhé miesto v kategórii spotrebných úverov. mBank ju uviedla ako prvú pôžičku, vďaka ktorej si klienti môžu vyskúšať, aké ľahké je požičať si. Výška úveru je od 350 do 1 500 eur pri splatnosti dvanásť mesiacov.

Bežný účet mKonto si dlhodobo udržuje popularitu najmä vďaka jednoduchosti, neustálej dostupnosti a nulovým poplatkom. Klienti majú zadarmo zriadenie a vedenie účtu s množstvom ďalších služieb, ako je napríklad bezplatný výber z bankomatu vyšší ako 70 eur kdekoľvek na svete. Zlatú medailu získal aj špeciálny sporiaci účet mSporenie určený na pravidelné sporenie pri platení kartou.

Po oceneniach kreditných kariet v ročníkoch 2009, 2010 a 2012 zvíťazila mBank v kategórii debetných kariet. Zlatá karta od mBank získala prvé miesto, a to s rozdielom až štyroch bodov.

Úspechom je aj ocenenie internetového bankovníctva mBank, ktoré za posledné roky zvíťazilo vo viacerých domácich a zahraničných súťažiach Prehliadku cien uzatvára kategória Podnikateľských účtov, kde mKonto Biznis získalo pekné tretie miesto.

„Sedem ocenení v súťaži Zlatá minca je dôkazom toho, že ponuka modernej digitálnej banky sa smelo môže porovnávať s veľkými kamennými bankami a dokonca ich poraziť. Získané ceny vnímame ako záväzok do budúcnosti, našu ponuku chceme neustále zlepšovať a obhájiť získané prvenstvá,“ uviedol Robert Chrištof, obchodný riaditeľ mBank na Slovensku a v Českej republike.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Už žiadne ručné zdvíhanie imobilných osôb. Máme pre vás skvelého pomocníka. Neviete sa dostať do vane či na vozík?

3 h

Vyhlásenie Asociácie moderných benefitov k prerokovávaniu poslaneckej novely Zákonníka práce.

3 h

Účinky Arónie oceňujú hlavne onkologický pacienti a ľudia so slabšou imunitou

Skryť Zatvoriť reklamu