Testovanie elektrobicyklov v košickom Cassovare

Elektrobicykle sa dajú teraz vyskúšať v košickej predajni ebajk®-Svet elektrobicyklov v Cassovare. Tento týždeň sa testuje zdarma.

Elektrobicykle sa dajú teraz vyskúšať v košickej predajni ebajk®-Svet elektrobicyklov v Cassovare. Tento týždeň sa testuje zdarma.

Odhoďte mýty o lenivých a starých a využite možnosť skúsiť si jazdu na ebajku vonku v exteriéri. Iba vy rozhodnete, ako veľmi vám malý elektrický motor s baterkou bude pomáhať. Lebo nemusí vôbec alebo môže veľmi.

Prvá skúsenosť

Ako už viac môže predajca ebajkov v Cassovare na Žriedlovej 7 výjsť cyklistom v ústrety ako postaviť svoje stany priamo pred obchodným centrom, aby si okoloidúci už len sadli na pripravený stroj a zažili euforický stav. Práve takto popisujú svoj prvý zážitok s ebajkom ľudia.

Intenzitu pomoci  si volíte Vy

Ebajkovanie je úplne obyčajné bicyklovanie, akurát nevypľujete dušu už po prvom kilometri. Navyše všetky tie krásne cyklistické cestičky s výhľadmi sú až v kopcoch a tak si zážitok musíte väčšinou vyšliapať. S ebajkom to všetko zvládnete s úsmevom na tvári. Stále ste síce nútení pedálovať a „makať“, ale intenzitu si volíte sami v štyroch režimoch pomoci.
ebajk-3-sirka-490pix-r171_res.jpeg

Haibike 2017, ale aj 2016

V týchto dňoch dostali do nového špecializovaného obchodno-servisného centra zameraného na elektrobicykle nové ebajky a ponúkajú tak všetkým zvedavcom a nadšencom športu vyskúšať si ich priamo pri pred Cassovarom. Príďte to vyskúšať aj s odborným sprievodným vysvetlením, ako elektrobicykel funguje.
ebajk-1-sirka-490pix-r721_res.jpeg

Značky ebajkov

Vznik košického centra je reakciou na dopyt východného Slovenska po moderných elektrobicykloch s najnovšími technológiami renomovaných výrobcov ako Haibike, Ghost, Winora, Sinus, či rastúci český Apache. Doterajšia ponuka podobných strojov na východe našej republiky bola výrazne obmedzená a rozhodne chýbalo aj kvalitné technické a servisné zázemie, ktoré si táto časť Slovenska rozhodne zaslúži.
ebajk-2-sirka-490pix-r615_res.jpeg

Budovanie košickej ebajk komunity

Dá sa očakávať, že keď sa košické ebajk centrum zastabilizuje svojou základňou spokojných zákazníkov a nadšencov, začne spolu s občianskym združením e-DNA - elektromobilita v krvi, aj na budovaní siete nabíjacích staníc v okolí. Je totiž potrebné, aby mala komunita ebajkerov zabezpečené služby, ktoré si zaslúžia. V oblasti Malých Karpát a Podunajskej nížine má ebajk connect veľkú pozitívnu odozvu, dokonca sieť ocenil i webový portál strtitup.sk, známy podporou výnimočných projektov. Vznikom košickej pobočky deklaruje ebajk® – Svet elektrobicyklov túžbu priblížiť sa cyklistom čo najbližšie a je hrdý, že obe jeho pobočky obopínajú Slovensko z východu a západu.

Viac info: www.ebajk.sk

A nájdete nás aj na Facebook-u.

Prihláste sa a vložte PR článok

Očarujúca Srí Lanka: malý ostrov plný prekvapení

Rozmanitosť tohto ostrova, len o málo väčšieho ako Slovensko, je dychberúca.

5 tipov ako na zdravé nôžky v škole

Malý žiačik prejde za deň v priemere až 20 000 krokov. V PROTETIKE® detským nôžkam rozumieme - vieme, že majú svoje špecifiká.

Ako sa developer prispôsobil nárokom kupujúceho

Na základe čoho si ľudia vyberajú byt?

Už aj seniori presadajú do SUV

Záujem starších ľudí o SUV sa takmer zdvojnásobil, rastie aj dopyt po MPV a combi.