Radosť z domu od Ekonomických stavieb SK

Manželia Smišekoví bývali v dvojizbovom byte v Ružomberku. Po čase toto bývanie prestalo uspokojovať ich nároky.

Manželia Smišekoví bývali v dvojizbovom byte v Ružomberku. Po čase toto bývanie prestalo uspokojovať ich nároky z dôvodu prírastku do rodiny. Po niekoľkých neúspešných pokusoch kúpiť starší rodinný dom sa rozhodli postaviť si nový dom.

Z dôvodu pracovnej vyťaženosti neprichádzala do úvahy stavba domu svojpomocne. Taktiež v rodinnom kruhu nemali odborníkov na stavbu. Pozitívom stavby domu na kl'úč bola rýchla realizácia.

pr1a-r258_res.jpg

“Po dlhšom pátraní po internete, odborných časopisoch a odborných publikáciách manželka náhodne objavila spoločnosť Ekonomické stavby. Zaujala nás rozsiahla ponuka služieb, vel'ký výber programov, rýchlosť výstavby a primeraná cena. Svoje rozhodnutie nel'utujeme”.

Ekonomické stavby SK všetko vybavili za klientov: stavebné povolenie, administratívu a projektovú dokumentáciu. “Vybavovanie je pre väčšinu l'udí  obtiažne, náročné na čas a nervy.  Pretože sme sa chceli tomuto vyhnúť, uvítali sme túto službu, ktorú  spol'očnosť ES poskytuje zadarmo. Po prvom stretnutí s pánom riaditel'om sme boli presvedčení  o správnosti našej vol'by”.

pr1b-r217_res.jpg

Typ domu Ekonomik N7-7  vyberali klienti podl'a veľkosti pozemku, ktorý sa nachádza vo svahu v horskom prostredí.

Po vybavení územného konania bolo potrebné zabezpečiť financovanie stavby. “Hrubú stavbu sme financovali z vlastných zdrojov, ktoré sme získali predajom bytu. Na ďalšie financovanie stavby sme použili finančné prostriedky z hypotekárneho úveru”.

pr1c-r195_res.jpg

Začiatkom leta sa stavba domu plynule začala.

“Hrubá stavba bola ukončená v decembri. Cez zimné obdobie boli práce pozastavené. Bolo to praktické riešenie z hl'adiska prezimovania hrubej stavby, čo odporúčajú odborníci”.

Po dokončení domu sa investori rýchlo zabývali v novom prostredí.

“Sme nadmieru spokojní s novou kultúrou bývania. Dom nám poskytuje nový komfort, každý  člen rodiny má svoj priestor. Obl'úbená je najmä terasa a možnosť pobytu vonku. V súčasnosti meníme a dotvárame okolie domu”.

bottom-r399_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Naučme sa správne dochucovať ryby

Ryba Košice ponúka široký rad čerstvých a kvalitných produktov pre gurmánov

10 vecí, ktoré môžete dostať od zdravotnej poisťovne zadarmo

Zdravotné poistenie je na Slovensku povinné a mnohí ho preto vnímame ako samozrejmosť.

Mama taxi: Koľko najazdí rodič mesačne kvôli svojim deťom?

Čo by ste pre vaše ratolesti neurobili?