Bývanie, ktoré vás oslobodí od stresu

Bežíte každý deň do „fitka“ či na jogu a aj tak cítite únavu a frustráciu? Zabúdate na to najzákladnejšie. Na váš životný priestor

Bežíte každý deň do „fitka“ či na jogu a aj tak cítite únavu a frustráciu? Zabúdate na to najzákladnejšie. Na váš životný priestor.

Stres. Fenomén dnešnej doby. Tichý zabijak nielen našich životov, ale aj snov a nádejí. Podľa údajov Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) dnes trpí 15 – 30 % populácie civilizačnými chorobami, za ktorými stojí práve stres ako zásadný spúšťač. Náš životný štýl ovplyvňuje náš psychický stav a v konečnom dôsledku aj zdravie. Bohužiaľ, stres sa nedá vymazať úplne a sú situácie, v ktorých sa mu jednoducho nevyhneme. O to dôležitejšie preto je žiť v prostredí, kde sa cítime dobre. V prostredí, kde môžeme vypnúť od každodenných starostí, ktoré je bezpečné a inšpiratívne nielen pre nás, ale aj pre naše deti.

Developerský boom v Bratislave ponúka nespočetne veľa možností pre bývanie, no len veľmi málo z nich je bez kompromisov. Mnohí sa kvôli túžbe po ideálnom bývaní v kontakte s prírodou radšej rozhodnú pre stavbu rodinného domu. Ale je to naozaj jediná možnosť?

Našli sme „antistresové“ bývanie

Výber lokality je pri bývaní kľúčový, najmä ak hľadáte miesto, kde dokážete byť šťastní počas celého života. Bezprostredný kontakt s prírodou, ale aj dobrá dostupnosť do mesta je kombinácia, ktorá výrazne nahráva duševnej pohode. Záhorská Bystrica je priam prototypom ideálnej lokality. V tejto mestskej časti na úpätí Malých Karpát, pri Bratislavskom lesoparku s množstvom turistických chodníčkov a cyklotrás, budete mať prírodu vždy na dosah. Ak zatúžite po ruchu veľkomesta, vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu D2 ste v centre za pár minút. V tejto „vidieckej“ štvrti sa nachádza aj projekt Kolísky, ktorého tvorcovia sa oslobodili od stereotypov, aby vám priniesli domov, v ktorom si bývanie môžete navrhnúť presne podľa svojich predstáv. A to doslova!

Buďte nároční a neuspokojte sa s bytom „z katalógu“

Tvorcovia projektu oslobodili  Kolísky od stereotypov a navrhli skutočne nadčasové bývanie. V Kolískach si môžete prispôsobiť nielen dispozíciu interiéru, ale aj exteriérové prvky na fasáde. Popritom môžete posúvať priečky, určiť si veľkosť okien alebo kde a aký balkón budete mať. Moderné technológie a skutočne vysoký štandard vám umožnia naozaj pohodlné bývanie. Kolísky pritom nie sú žiaden okázalý projekt, ale výsledok úprimnej snahy zlepšiť kvalitu života ľudí a vniesť do ich života pocit slobody a bezpečia zároveň. Veď kde dnes môžete pustiť deti len tak na dvor? Kde si dnes môžete vypestovať svoju vlastnú zeleninu alebo si len tak vybehnúť do lesa? V Kolískach.

ITB je dobrý developer

Za projektom Kolísky, ktorý naozaj vyniká z radu, stojí skúsený developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Čerešne, Sokolská či MamaPapa, známy pre svoj unikátny prístup k projektom a odvahe dovoliť budúcim majiteľom bytov dotvoriť si finálnu podobu bývania podľa svojich predstáv. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie Bytové domy. Presvedčte sa sami, ako úlohu klienta pri projektovaní vidí tím v ITB a koľko energie vkladá napríklad do výberu lokality.

www.kolisky.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.