Streda, 3. marec, 2021 | Meniny má Bohumil, BohumilaKrížovkyKrížovky

Projekt zameraný na vedomostné aliancie je v polovici

Medzinárodný projekt zameraný na vedomostné aliancie je v polovici implementácie.

Medzinárodný projekt ERDI “Empowering regional Development and Innovations“ (562603-EPP-1-2015-1-FIEPPKA2-KA), koordinovaný Univerzitou aplikovaných vied, Karélia, Fínsko, je v polovici implementácie.sme-erdi-r828_res.jpg

Účastníci workshopu v priestoroch Univerzity HAS v s´Hertogenbosch, Holandsko.

Na projektovom stretnutí, ktorého hostiteľom bola Univerzita aplikovaných vied HAS v s´Hertogenbosch, Holandsko, sa koncom marca 2017 zúčastnili za Slovenskú poľnohospodársku univerzitu v Nitre prof. Eleonóra Marišová, Ing. Lucia Grešová, PhD. a Ing. Marcela Chreneková, PhD.

Súčasťou projektového konzorcia okrem univerzít sú aj regionálne podniky (Kanada, Fínsko, Česká Republika, Holandsko, Maďarsko, Slovensko), ktoré spolu s univerzitami vytvárajú regionálne siete zamerané na výmenu skúseností. Hodnotenie regionálnych partnerstiev, ich inovatívnosti, udržateľnosti, záujmu o sociálne podnikanie investícií do ľudských zdrojov  prostredníctvom kvalitatívneho výskumu je prepojené na zlepšenie vzdelávacích programov zameraných na bioekonomiku. Projekt je výnimočný zapojením týchto subjektov pôsobiacich v praxi. Tento prístup zaručuje využitie nástrojov vedomostných aliancií tak, aby vzdelávanie na partnerských univerzitách bolo inovatívne, odrážalo potreby praxe a zodpovedalo očakávaniam zamestnávateľov.erdi-logo-jpg-r145_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Sieť supermarketov BILLA pripravila na jarné mesiace nový vernostný program "SuperOsma".

11 h

Chcete vyhrať pretekársku prilbu Petry Vlhovej a denne 10 jej čiapok? Zapojte sa do súťaže a podporte detský hospic Plamienok.

2. mar

Spoločnosť WESTech oznámila podpísanie dohody o distribúcii so spoločnosťou Dell Technologies na Slovensku.

2. mar