Pôžička, ktorá odmeňuje? Nie, nepomýlili sme sa

V Raiffeisen banke sme sa rozhodli, že našich klientov odmeníme.

Čo by ste povedali na to, keby vás banka každý rok odmenila stovkami eur za to, že si u nej požičiate? Nie, nie je to aprílový žartík.

V Raiffeisen banke sme sa rozhodli, že našich klientov odmeníme. Každý rok tak môžete dostať sumu až do výšky 400 eur. To už je celkom pekné vreckové napríklad na dovolenku.

V praxi to vyzerá takto. Povedzme, že si vezmete pôžičku 10 tisíc eur na obdobie 6,5 roka. To znamená, že vám po riadnom splácaní k stanovenému dátumu každý rok príde na účet 422 eur, teda za 6,5 roka celkovo šesťkrát. A to už je suma, za ktorú sa dá kadečo kúpiť.

Ako získať každý rok odmenu?

Žiadne mimoriadne podmienky. Jednoducho stačí zaplatiť dohodnutú splátku v stanovenom čase.

Prečo pôžička v Raiffeisen?

Nula eur. Presne toľko zaplatíte za poskytnutie pôžičky a za predčasné splatenie. Peniaze máte na účte do 24 hodín a vybavíte ju bez hromady dokladov. Ak si poviete, že ju chcete splatiť skôr, jednoducho nám pošlete peniaze a tým je to vybavené. Žiadne bariéry, žiadne poplatky ani pokuty. U nás platíte len jasne dohodnuté úroky. Presvedčte sa sami.

Príklad výpočtu ročnej percentu álnej miery nákladov (RPMN): výška pôžičky 10 000 EUR, mesačná splátka: 196,47 EUR, poplatok za poskytnutie: 0 EUR, počet splátok/doba splatnosti v mesiacoch: 78. Štandardná úroková sadzba: 13,90% p.a., RPMN: 15,04%, celková suma ktorú zaplatíte: 15 324,66 EUR. Po zohľadnení odmeny za celé obdobie splácania: Úroková sadzba: 7,73% p.a., RPMN: 8,25%. a celková suma, ktorú zaplatíte: 12 792,66EUR. Odmena Vám bude vyplatená za riadne splácanie každý rok vo výške až 422 EUR, t.j. dohromady u nás získate odmenu až 2532 EUR.

Raiffeisen banka je Tatra banka, a.s. odštepný závod Raiffeisen banka

Prihláste sa a vložte PR článok

Máte doma retro kúsky spojené s pivom Šariš?

​​​​​​​Päťdesiatku oslávi Pivovar Šariš Dňom otvorených dverí 2. septembra okrem výborného piva, kopou atrakcií a zábavy.

Študenti stredných a vysokých škôl môžu získať na účet 1000€

Výhra 1000 € pre najlepšieho hráča

ENERGOFÓRUM® 2017 spojí elektrinu a plyn pod jednu strechu

Na konferencii vystúpia aj renomovaní zahraniční spíkri N. Pacek a R. Seeger.

100 %-nú hypotéku môžete dostať aj na mestský apartmán

V projekte Nový Ružinov sú aj na apartmánové bývanie dostupné 100 %-né hypotéky.