Recenzie.sme.sk udelili 60 certifikátov Ocenený expertmi

Portál Recenzie.sme.sk, ktorý prevádzkuje skupina SME vydavateľstva Petit Press, a.s., ocenil najlepšie produkty za rok 2016.

V dvadsiatich kategóriách technologických produktov vybral 60, ktorým udelil certifikát Ocenený expertmi 2016.

Agregátor odborných recenzií Recenzie.sme.sk v spolupráci s Tech.sme.sk a partnermi Pricemania.sk, TouchIT.sk, Pcrevue.sk, AndroidPortal.sk, Fotoma.sk, FonTech.sk, Pcnews.sk, Pluska.sk, Trend.sk a týždenník Trend vyhlásili víťazov druhého ročníka súťaže o certifikát Ocenený expertmi 2016.

Certifkáty boli pridelené na základe 6 799 zozbieraných odborných recenzií a testov k 1 136 produktom uvedeným na trh v roku 2016.

Ocenených bolo 60 produktov v 20 kategóriách sledovaných službou Recenzie.sme.sk.

Pridelením certifikátov Ocenený expertmi si služba Recenzie.sme.sk spolu s jeho partnermi kladie za cieľ pomôcť zákazníkom zorientovať sa v záplave technologických noviniek a upozorniť ich na tie najkvalitnejšie produkty v danej oblasti, ktoré overili odborníci.

Web Recenzie.sme.sk zhromažďuje technologické recenzie a testy produktov, ktoré sú publikované na overených domácich a zahraničných špecializovaných portáloch. Na základe zozbieraných odborných recenzií a testov vypočíta každému produktu priemerné bodové hodnotenie, označované ako SME SKÓRE, ktoré je základom aj pre samotné pridelenie certifikátu Ocenený expertmi.

Viac informácií a zoznam ocenených produktov nájdete na stránke Recenzie.sme.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Máte doma retro kúsky spojené s pivom Šariš?

​​​​​​​Päťdesiatku oslávi Pivovar Šariš Dňom otvorených dverí 2. septembra okrem výborného piva, kopou atrakcií a zábavy.

Študenti stredných a vysokých škôl môžu získať na účet 1000€

Výhra 1000 € pre najlepšieho hráča

ENERGOFÓRUM® 2017 spojí elektrinu a plyn pod jednu strechu

Na konferencii vystúpia aj renomovaní zahraniční spíkri N. Pacek a R. Seeger.

100 %-nú hypotéku môžete dostať aj na mestský apartmán

V projekte Nový Ružinov sú aj na apartmánové bývanie dostupné 100 %-né hypotéky.