Finále súťaže CEWE Fotokniha roka 2016

Jedinečné príbehy v kreatívnom spracovaní súťažili o titul najkrajšej CEWE FOTOKNIHY roku 2016 v napínavom finálovom hlasovaní.

V piatok 7. apríla 2017 sa v hoteli River Park v Bratislave konalo finále 7. ročníka súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016, ktorú každoročne organizuje spoločnosť CEWE a.s. Bratislava.

Súťaž o najkrajšiu a najkreatívnejšiu CEWE FOTOKNIHU je určená všetkým zákazníkom a nadšencom CEWE FOTOKNIHY, ktorí majú chuť súťažiť a ukázať svoje kreatívne zručnosti pri tvorbe vlastnej fotoknihy. Do súťaže sa mohli zapojiť všetci zákazníci, ktorí si objednali CEWE FOTOKNIHU a zaregistrovali ju v termíne od 1.5.2016 do 31.1.2017. Do 7. ročníka súťaže sa prihlásilo 637 fotokníh plných kreatívnych nápadov, úžasných fotografií a osobných príbehov. Vo finále sa stretlo 19 najlepších z nich. Z toho bolo 9 výhercov FOTOKNIHA MESIACA, 9 mesačných výhercov TIP POROTY a výherca „divokej karty“ s najväčším počtom hlasov v online hlasovaní.

O víťazovi súťaže rozhodla priamo na finálovom galavečeri odborná porota zložená z fotografov, partnerov súťaže a zo zástupcov spoločnosti CEWE a.s.. Jednoznačným víťazom súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016 sa stal p. Ladislav Veres so svojou fotoknihou New York versus London, v ktorej zaujímavo zdokumentoval najväčšie dominanty týchto veľkomiest. https://www.cewe-community.com/sk/vitazi/

Z každej súťažnej CEWE FOTOKNIHY venovala spoločnosť CEWE po 1 EUR na podporu občianskeho združenia Dar života a Appa, ktoré si v závere finálového večera prevzali symbolické charitatívne šeky.

Viac o súťaži a veľkom finále na http://www.cewe-fotokniha.sk/ukazky-fotoknih/finale-2016.html

Čo je CEWE FOTOKNIHA?

CEWE FOTOKNIHA je najobľúbenejšia fotokniha v Európe. Je to moderná a kreatívna alternatíva fotoalbumu, ktorá umožňuje každému vytvoriť si knihu z vlastných fotografií a textov pomocou bezplatného objednávkového softvéru.

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.