Investícia: Nové apartmány priamo v centre Piesendorfu

Nové apartmány v blízkosti niekoľkých obľúbených lyžiarskych stredísk.

Projekt ponúka celkom 24 apartmánov rozdelených do 3 budov. V hlavnej budove nájdete reštauráciu, wellness a 2 podkrovné byty. Vo zvyšných dvoch budovách nájdete celkom 22 apartmánov s jednou až štyrmi spálňami, a s rozlohou 50 – 110 m2.

Moderný alpský dizajn, priestranné miestnosti, veľké okná, 1 – 2 parkovacie miesta, terasa alebo balkón. Cena nábytku nie je zahrnutý v cene.

clannn-r255_res.jpg

Nehnuteľnosti sú určené ku kombinácii vlastného užívania a ďalšieho komerčného prenájmu. Prenájom apartmánov je zaistený profesionálnou agentúrou.

V okolí projektu nájdete obchody, pekáreň a niekoľko reštaurácií.

Tieto nové apartmány sú situované v centre Piesendorfu, ktorá sa náchadza v spolkovej krajine Salzbursko v okrese Zell am see. V jeho blízkosti (asi 10 minút cesty) sa nachádzajú obľúbené lyžiarske strediská Zell am See a Kaprun, ktoré ponúkajú celkom 132 km zjazdoviek. Ľadovec Kitzsteinhorn je prísľubom dokonalých lyžiarskych radovánok takmer po celý rok. Oblasť je ale hojne navštevovaná aj v lete. Nájdete tu nespočetné množstvo turistických ciest, cyklotrás a golfových ihrísk.

Začatie výstavby sa predpokladá na september 2017. Apartmány by mali byť dokončené v júli 2018.

Cena: 204.026€ - 487.664€

Spoločnosť Rellox sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí - www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Prihláste sa a vložte PR článok