Buďte pánmi svojho času vďaka novej Kia Rio

Nová Kia Rio štvrtej generácie vám ponúka inovácie ako nikdy predtým a vynovený dizajn, ktorý získal niekoľko prestižnych dizajnérskych ocenení.

Kia Rio patrí celosvetovo medzi jeden z najobľúbenejších modelov z dielne Kia a jej štvrtá generácia má rovnako veľké ambície, chce sa stať najpredávanejším modelom v segmente B. Má na to všetky predpoklady,  je to precízne vybavený automobil s najnovšími informačnými a bezpečnostnými technológiami. Dlhšia kapota a vertikálnejší C-stĺpik dodávajú novému modelu agresívnejší postoj, zatiaľ čo palubná doska s orientáciou na vodiča zabezpečuje inovatívny a ergonomický dizajn.

Štvrtá generácia modelu Rio sa nedávno stala víťazom prestížneho dizajnérskeho ocenenia Red Dot Awards, ktoré  sa udeľované v troch kategóriách: Produktový dizajn, Komunikačný dizajn a Dizajnový koncept, a sú        posudzované podľa kritérií  ako stupeň inovácie, formálna kvalita, funkčnosť a ekologická kompatibilita. Zároveň dostala nová Kia Rio aj ocenenie iF Design Award 2017 za najlepší produktový dizajn.

Nová Kia Rio vás nepochybne prekvapí. Jej skvelé jazdné vlastnosti vám prinesú úžasný zážitok z maximálne zábavnej a interaktívnej jazdy. Nový ľahký a kompaktný motor T-GDI s výkonom až 120 koní zaručuje vysokú hospodárnosť, nízke emisie a zároveň dokonalé reakcie vozidla a jazdný komfort pri každej rýchlosti.

Interiér tohto nového modelu láka novým dizajnom a zároveň ponúka aj jednu z najpriestranejších kabín vo svojej triede spomedzi všetkých vozidiel s objemom batožinového priestoru až 325 litrov. Kia Rio štvrtej generácie prináša vyhrievané predné sedadlá a v rámci voliteľnej výbavy aj vysokokvalitný audiosystém.

Každý majiteľ modelu Kia Rio môže, samozrejme, využívať výhody jedinečnej sedemročnej záruky na nové vozidlo. Palubný navigačný systém zahŕňa bezplatné 7-ročné aktualizácie máp a aktualizáciu služieb Live Services od spoločnosti TomTom. Auto vyniká najmä svojimi bezpečnostnými funkciami. Systém autonómneho núdzového brzdenia (AEB) v novom modeli Kia Rio využíva radar na prednom nárazníku a kameru na čelnom skle na sledovanie hroziacich rizík, ako sú napríklad chodci alebo iné vozidlá. Ak systém niečo zaznamená, vyšle výstrahu a v prípade potreby automaticky zabrzdí, aby zabránil nehode alebo zmiernil jej následky. Vozidlo má okrem toho napríklad aj šesť airbagov, systém monitorovania tlaku v pneumatikách a zadné parkovacie senzory. Pre náročné situácie na ceste je tu elektronický stabilizačný systém, systém riadenia stability vozidla, ale aj asistent rozjazdu do kopca.

490px1-r645_res.jpg

Značka Kia prináša novinky aj v oblasti financovania. Nový produkt Kia Select vám garantuje zostatkovú hodnotu vozidla a zabezpečí mimoriadne nízku mesačnú splátku. Fungovanie produktu je veľmi jednoduché. Na začiatku si nastavíte určené parameter, na základe ktorých vám bude určená mesačná splátka. Po uhradení všetkých mesačných splátok máte niekoľko možností, a to doplatiť cenu vozidla, vrátiť vozidlo leasingovej spoločnosti bez doplatku alebo zaobstarať si nové vozidlo. Okrem toho si zákazník môže zvoliť aj možnosť financovania na štvrtinky bez navýšenia alebo lízing bez navýšenia.

Nová Kia Rio prichádza na trh s najnižšou akciovou cenou 9 990 EUR, dokonale sa hodí do mesta, ale má aj dostatok miesta pre váš každodenný život mimo mesta. Jej cieľom je zvýšiť vaše potešenie na cestách a bude ťažké nepodľahnúť jej pôvabu, za ktorým sa každý otočí.

490px2-r422_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Exkurzia odborárov a absolventov SvF STU v Bratislave 2017

Nezávislá odborová organizácia pri SvF STU organizuje exkurzie dlhodobo v spolu s Združením absolventov a priateľov SvF.

Zvolen: Zvolenčania myslia na zabezpečenie svojich domovov

Pri vlastnom bývaní je dôležité najskôr si ho ochrániť a až potom investovať do zariadenia.

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.