Medzinárodný strojársky veľtrh vo veľkom štýle

Súbežne s Medzinárodným strojárskym veľtrhom bude tento rok prebiehať aj veľtrh ELO SYS a obe podujatia sa uskutočnia 23.do 26.5.

Nitra, 17.5.2017 - Súbežne s Medzinárodným strojárskym veľtrhom bude tento rok prebiehať aj veľtrh ELO SYS a obe podujatia sa uskutočnia od 23. do 26. mája na výstavisku Agrokomplex v Nitre.

Medzinárodný strojársky veľtrh sa bude v Nitre konať už po 24. krát a opäť bude pre návštevníkov pripravené obrovské množstvo expozícií s najnovšími strojmi či technológiami zo sveta strojárstva a elektrotechniky. Široké portfólio odbornosti tento rok zabezpečia aj sprievodné výstavy Eurowelding, Cast – Ex, Ema a Techfórum, ku ktorým sa pridá aj 23. ročník medzinárodného veľtrhu elektrotechniky, energetiky, elektroniky, osvetlenia a telekomunikácií ELO SYS.

Odborný sprievodný program na vysokej úrovni zabezpečí najvyšší počet odborných konferencií za posledné roky. Uskutočnia sa Slovenská kooperačná burza 2017, konferencia Electron Nitra 2017, konferencia Kvalita – Technológie – Diagnostika, ďalej tiež fórum: Výroba novej generácie a v neposlednom rade aj odborný seminár na prezentáciu hydraulických olejov Shell Tellus.

Počas veľtrhu budú na výstavisku udelené i viaceré ocenenia. Významnou súťažou je „Inovatívny čin roka 2016“, ktorú vyhlásilo Ministerstvo hospodárstva SR s cieľom povzbudiť podnikateľské subjekty i fyzické osoby k inovatívnym aktivitám. Pripravená je tiež súťaž o Cenu veľtrhu, v rámci ktorej bude ocenených 7 exponátov a jedna expozícia. V súťaži o Najlepší strojársky výrobok roka 2016, ktorú vyhlasuje Zväz strojárskeho priemyslu SR, budú ocenené výrobky.

Dlhoročná existencia medzinárodného strojárskeho veľtrhu, vysoko odborné sprievodné podujatia, novinky z oblasti strojov, zvárania, hutníctva, výroby plastov, automatizácie i stavebnej a manipulačnej mechanizácie, či celý rad benefitov pre odborných návštevníkov sú nepochybne dobrým signálom kvality tohto významného podujatia. Jeho spojenie s veľtrhom ELO SYS posunulo celkovú odbornú úroveň ešte o krok vyššie. Preto si prehliadku dvoch najvýznamnejších strojársko-technických veľtrhov na výstavisku Agrokomplex v Nitre určite nenechajte ujsť.

Link video youtube: https://www.youtube.com/watch?v=WUAYp0OOf20

Mário Dinga

riaditeľ

agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, štátny podnik

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.