Staviate dom? Chystáte sa realizovať/prerábať kúpeľňu?

Rozhodnite sa správne, je to jedna z finančne najnáročnejších miestností v našom domove.

kúpeľňa vašich snow
Každý jeden z nás, ktorý má nejaké ciele, priority sa snaží počas svojho života niečo dosiahnuť. U väčšiny nás je konečný cieľ tohto všetkého pohodlie. Svoje plány realizujeme kvôli tomu, aby sme sa v budúcnosti cítili príjemne a pohodlne. Preto sa snažíme zabezpečiť si vlastné bývanie, osamostatniť sa a vytvoriť si svoje zázemie. Každý z nás je ale iný. Niekomu stačí málo, iný potrebuje viac. S našimi skúsenosťami v kúpeľniach to veľmi dobre poznáme. Niekto si potrpí na luxuse a kráse, modernom štýle, iný príde a snaží sa kombinovať obklady ktoré už sa z trhu pomaly vytrácajú. Každopádne, ako sme spomínali, každý sme iný a máme iné nároky. My vám však ponúkame zariadiť si kúpeľňu nadčasovo. Prispôsobíme kúpeľňu vašim predstavám a pomôžeme vám zlepšiť celkový dojem z tejto miestnosti.

V posledných rokoch sa často stretávame s návratom retro štýlu. Nielen v kúpeľniach, ale aj v oblečení, v autách a v iných odvetviach. Je však tento štýl moderný? Dokedy zostane moderný? Aké farby sú dnes moderné a čo žiadajú zákazníci?

S našimi skúsenosťami odhadujeme, že zhruba jeden až dvaja ľudia z desiatich sa orientujú týmto štýlom. Dokedy však bude tento štýl trendom?
retro kúpeľňa

Občas sa stretávame so zákazníkmi, ktorý žiadajú farebné škály minulosti. Za takéto farby pokladáme napr. bledozelenú, bledomodrú, staroružovú(bledoružovú).... ide skôr o výrazné farby so slabou sýtosťou svojho odtieňu.
 stará kúpeľňa

Aj takéto farby môžu vyzerať pekne, ale zvoľte viac sýtosti.

Dnes sú najžiadanejšie farby kombinácia:
-bielej, béžovej, hnedej
-šedá kombinovaná s imitáciou dreva
-tmavošedá s bielou, alebo čierna s bielou
biela kúpeľňa
bežovo hneda kúpeľňa
bieločierna kúpeľňa
moderna bielo čierna kúpeľňa

Každopádne vám nechceme meniť vaše predstavy o farbách a štýle. Našou úlohou vo vašej kúpeľni je pomôcť dať vaše pocity do tejto miestnosti. Ak máte malé miestnosti pokúšajte sa voliť lesklejšie obklady. Odrazy robia dobrý dojem - jednoducho si to môžete všimnúť aj na špinavom a čistom aute. Nebojte sa sýtych farieb, alebo tmavších odtieňov. V malých hotelových kúpeľniach sú tiež častokrát použité farby ako tmavohnedá, čierna, šedá a iné. Takéto výrazné farby dokážu dodať kúpeľni luxusný dojem
Často sa dostávame aj k dileme zákazníkov, kde niektorí žiadajú malé rozmery, kvôli tomu že to zväčší kúpeľňu, iný žiadajú práve veľké rozmery, kvôli tomu že to zväčší kúpeľňu. Na rozmere až tak nezáleží. Pokiaľ sa použije primeraná špárovacia hmota, vieme dosiahnuť krásne línie. Každopádne väčšie rozmery obkladov a dlažieb, vedia spraviť línie takpovediac jednoliate, pokiaľ ich hrany sú rezané na 90 stupňov. Ale čím väčší rozmer, tým vyššia cena. Kúpeľňa sa dá zhotoviť aj z rozmerov 20x40cm, kde sa meter štvorcový pohybuje okolo 9 - 12€.

Nechajte si poradiť od nášho týmu profesionálov. Na trhu sme už 27 rokov.

TGB Plast - kúpeľne
Bratislavská 71
Senec
tgbplast@tgbplast.sk
www.tgbplast.sk

Firma TGB Plast je s vami na trhu už od roku 1990. Špecializujeme sa na výrobu a predaj sanity + obkladov a dlažieb. Vytvárame 3D návrhy vo virtuálnej realite. Naše produkty sú predávané po celej európe

Prihláste sa a vložte PR článok

Exkurzia odborárov a absolventov SvF STU v Bratislave 2017

Nezávislá odborová organizácia pri SvF STU organizuje exkurzie dlhodobo v spolu s Združením absolventov a priateľov SvF.

Zvolen: Zvolenčania myslia na zabezpečenie svojich domovov

Pri vlastnom bývaní je dôležité najskôr si ho ochrániť a až potom investovať do zariadenia.

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.