Posledný apartmán na predaj s úžasným výhľadom na more, Torrevie

Luxusné a komfortné bývanie, výhľad na more a ešte oveľa viac Vám ponúkne tento apartmán.

Luxusné a komfortné bývanie, krásne pláže, výhľad na more, vyhrievané bazény a ešte oveľa viac Vám ponúkne apartmán v tomto krásnom developerskom projekte.

Tento posledný apartmán za cenu 480.700 EUR Vám ponúka luxusné a komfortné bývanie neďaleko jednej z najkrajších pláží v Alicante. Nachádza se v mestěčku Torrevieja v oblasti Costa Blanca. Plocha apartmánu činí 202 m2 (obytná plocha 100 m2, terasa 102 m2). Ponúka výhľad na more a bazén. Patrí k nemu parkovacie miesto v podzemnej garáži a klimatizácia, ktoré sú zahrnuté v cene. Na prianie je možné apartmán zariadiť nábytkom.

1-r598_res.jpg

Majitelia nehnuteľnosti môžu využívať luxusné a vyhrievané bazény, vírivky, turecké kúpele, fínske sauny, telocvičňu a tenisové kurty.

Pláže sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti komplexu, tri známe golfové ihriská sú tiež neďaleko. Miesto je tak ideálne pre trávenie dovolenky alebo aj ako investícia. Táto oblasť je totiž hojne navštevovaná turistami takmer z celého sveta, ktorí vyhľadávajú ubytovanie práve v zmieňovaných rezortoch.

V týchto rezortoch môžete tiež využiť služby komplexného systému správy a prenájmu Vašej nehnuteľnosti.

2-r152_res.jpg

TORREVIEJA

Táto pôvodná rybárska dedina leží asi 50 kilometrov na juh od Alicante, hlavného mesta tohto regiónu. Rušné mestečko s krásnym pobrežím, vynikajúcou klímou a s množstvom športového a voľnočasového vyžitia. Miestne podnebie je teplé a suché s viac ako 300 dňami slnečného svitu.

Dôležitou zložkou miestnej ekonomiky sa stal turistický priemysel. Mesto je celkom moderné s množstvom pamiatok. Jeho obrovský prístav (asi 1 x 1 km) pojme aj väčšie lode.

Viac informácií sa môžete dozvedieť aj z oficiálnych stránok mesta www.torrevieja.es.

Spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí, ponúka tieto nové apartmány v spolupráci s developerom. Kupujúci tak neplatí realitnú províziu!

Foto: Rellox

Text: Peter Forgács

Prihláste sa a vložte PR článok