Prezrádzajú tipy: Títo chlapi vás dokážu zbaliť za pol hodinu

Leto je skvelé obdobie na balenie. A snáď každý z nás má svoju osvedčenú techniku.

Leto je skvelé obdobie na balenie. A snáď každý z nás má svoju osvedčenú techniku. V Košiciach sú  však chlapi, ktorí sa balením živia a dajú tipy aj vám, ako na to.

Knihy na kolieskach

Najťažšie na balenie sú knihy. Ich sťahovanie z bytu do bytu je nočná mora, a to ani nemusí ísť o horory. Každý milovník literatúry rieši dilemu, v čom ich má preniesť. V kufrri, hrubom plastovom vreci na zber hrozna, plastovej debničke? „Knihy balíme do krabíc s nosnosťou 20 kilogramov. Sú stabilné a zvládne ich odniesť jeden človek,“ hovorí Rastislav Šanta, prevádzkový koordinátor z KOSIT SERVICES. Podľa neho je ideálne na prenos kníh použiť vozík, no rovnakú službu urobí aj skateboard.

knihy-r920_res.jpg

Pozor, krehké!

Poháre, šálky, taniere, vázy. Pri týchto artikloch hrozí poškodenie pri manipulácii, preto ich baleniu venujeme zvýšenú pozornosť. Mali by sme dať prednosť strednej veľkosti krabice pred veľkou, aby sme náklad zvládli odniesť. Každý kus je potrebné zabaliť buď do baliaceho papiera, alebo ešte lepšie do bublinkovej fólie. Naviac, vnútro pohárov by sme mali vyplniť buď papierom alebo servítkou a najskôr zabaliť ťažšie kusy, ktoré pôjdu na dno krabice. Na ne potom môžeme ukladať ľahšie kusy.

auto-ks-r106_res.jpg

Demontáž bez stresu

Medzi sťahovacích strašiakov patrí jednoznačne demontáž. Pokiaľ ide o nábytok väčších rozmerov, budete potrebovať asistenciu. „Na demontáž používame ručné náradie, ale aj akumulátorový skrutkovač. Niekedy práce zvládne jeden, inokedy dvaja pracovíci,“ konštatuje Rastislav Šanta.

Rýchlosť balenia

Pokiaľ chcete proces balenia a sťahovania urýchliť a ušetriť si tak množstvo ťažkostí, zvážte sťahovaciu firmu. Oceníte najmä jej profesionalitu a koncepčnosť. V prípade KOSIT SERVICES môžete rátať s nasledujúcimi časovými údajmi:

1- izbový byt: 30 – 40 minút

2-izbový byt: 60 – 80 minút

3-izbový byt: 80 – 140 minút

Súťažte o poukážku na služby KOSIT SERVICES v hodnote 50 eur!

S čím by ste prijali pomoc pri sťahovaní?

A) balenie

B) odvoz

Vašu odpoveď posielajte do 16. 6. 2017 mailom na sutaz@kositservices.sk, alebo poštou na adresu KOSIT SERVICES s.r.o., Rastislavova 98, 043 46 Košice s heslom „súťaž“. Výhercu budeme kontaktovať mailom alebo telefonicky. Poukážku z minulého týždňa získava pán Ing. Tibor Jaško z Košíc. Srdečne blahoželáme.

Prihláste sa a vložte PR článok