Stanovisko Klubu pre BA k mimoriadnemu rokovaniu zastupiteľstva

Po mimoriadnom zasadnutí MZ Bratislavy poslanecký klub prijal stanovisko.

Po mimoriadnom zasadnutí Mestského zastupiteľstva hl. mesta Bratislavy, ktoré sa konalo dnes 14. júla 2017, sa uskutočnilo krátke rokovanie poslaneckého KLUBU PRE BRATISLAVU. Po diskusii prijal KLUB nasledovné stanovisko:

Sme veľmi znepokojení súčasnou situáciou v zastupiteľstve hlavného mesta. Členovia nášho KLUBU po celý doterajší čas svojho poslaneckého mandátu pristupovali k plneniu poslaneckých úloh a povinností zodpovedne, odborne a konštruktívne.

Vyzývame primátora mesta, aby sme sa vrátili k pôvodným dohodám a predsavzatiam riešiť všetky vážne úlohy spoločne a vo vzájomnom porozumení s celým poslaneckým zborom. Tak, ako sme to sľubovali našim voličom.

Vzájomná úcta a pochopenie, otvorenosť v diskusii sú nevyhnutné pri riešení každej úlohy aj problémov vo všetkých oblastiach nášho života. Sme pripravení na obnovu partnerského dialógu s pánom primátorom a očakávame, že opätovne spoločne naštartujeme záujem, úsilie a prácu v prospech občanov nášho mesta aj jeho návštevníkov.

Martin Borguľa,
predseda Klubu za Bratislavu
členovia Klubu: Vladimír Bajan, Ľudmila Farkašovská, Peter Hanulík, Iveta
Hanulíková, Slavomír Drozd, Radoslav Olekšák, Roman Weinštuk

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.