Stanovisko Klubu pre BA k mimoriadnemu rokovaniu zastupiteľstva

Po mimoriadnom zasadnutí MZ Bratislavy poslanecký klub prijal stanovisko.

Po mimoriadnom zasadnutí Mestského zastupiteľstva hl. mesta Bratislavy, ktoré sa konalo dnes 14. júla 2017, sa uskutočnilo krátke rokovanie poslaneckého KLUBU PRE BRATISLAVU. Po diskusii prijal KLUB nasledovné stanovisko:

Sme veľmi znepokojení súčasnou situáciou v zastupiteľstve hlavného mesta. Členovia nášho KLUBU po celý doterajší čas svojho poslaneckého mandátu pristupovali k plneniu poslaneckých úloh a povinností zodpovedne, odborne a konštruktívne.

Vyzývame primátora mesta, aby sme sa vrátili k pôvodným dohodám a predsavzatiam riešiť všetky vážne úlohy spoločne a vo vzájomnom porozumení s celým poslaneckým zborom. Tak, ako sme to sľubovali našim voličom.

Vzájomná úcta a pochopenie, otvorenosť v diskusii sú nevyhnutné pri riešení každej úlohy aj problémov vo všetkých oblastiach nášho života. Sme pripravení na obnovu partnerského dialógu s pánom primátorom a očakávame, že opätovne spoločne naštartujeme záujem, úsilie a prácu v prospech občanov nášho mesta aj jeho návštevníkov.

Martin Borguľa,
predseda Klubu za Bratislavu
členovia Klubu: Vladimír Bajan, Ľudmila Farkašovská, Peter Hanulík, Iveta
Hanulíková, Slavomír Drozd, Radoslav Olekšák, Roman Weinštuk

Prihláste sa a vložte PR článok

Exkurzia odborárov a absolventov SvF STU v Bratislave 2017

Nezávislá odborová organizácia pri SvF STU organizuje exkurzie dlhodobo v spolu s Združením absolventov a priateľov SvF.

Zvolen: Zvolenčania myslia na zabezpečenie svojich domovov

Pri vlastnom bývaní je dôležité najskôr si ho ochrániť a až potom investovať do zariadenia.

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.