Investícia do dlhopisov s fixným výnosom 6,25 - 7,25 % p.a.

Atraktívny slovenský produkt pre rozšírenie investičného portfólia.

Atraktívny slovenský produkt pre rozšírenie investičného portfólia

Investovanie do dlhopisov s fixným ročným výnosom ponúka zaujímavú úrokovú sadzu a možnosť, ako zhodnotiť voľné finančné prostriedky s prijateľnou mierou rizika. Je stále populárnejšie, najmä medzi skúsenými investormi, ktorí si tvoria svoje porfólio investícií.

Fixný výnos od 6,25 do 7,25 percent ročne

Dlhopisy vydávané v rámci skupiny Proxenta majú fixný ročný výnos na úrovni od 6,25 do 7,25 percenta, vyplácaný vždy vo februári. Trvanie investície je momentálne 3,5 až 5,5 rokov a po uplynutí obdobia investície sú peniaze spolu s posledným výnosom zasielané klientom naspäť na ich účet, alebo podľa želania investora reinvestované. Dlhopisy Proxenty sú vhodné najmä pre investorov, ktorí s ohľadom na zásady diverzifikácie rizika už majú peniaze rozložené vo viacerých iných investíciách a chcú svoje portfólio rozšíriť o kvalitné slovenské dlhopisy.

Investovanie so skupinou Proxenta

Slovenská investičná skupina Proxenta pôsobí na Slovenskom trhu od roku 2009. Portfólio jej investičných projektov zahŕňa developerské projekty v Bratislave a v Nitre, pričom ťažisko týchto investičných aktivít smeruje do lukratívnych lokalít v samotných centrách týchto miest. Ďalšími projektmi v portfóliu Proxenty sú potravinárska výroba v Galante, projekty nájomného bývania realizované v spolupráci s komunálnymi partnermi a dlhodobé investície do perspektívnych nájomných realít. Súhrnná tržná hodnota projektov presahuje 120 miliónov eur. Aktuálne sa skupina konkrétnymi krokmi pripravuje na rozšírenie svojich aktivít aj mimo Slovensko, respektíve mimo európsky kontinent. Na investičných aktivitách skupiny Proxenta majú možnosť podieľať sa aj retailoví investori, a to prodstredníctvom nákupu jej korporátnych zmeniek a dlhopisov s fixným výnosom od 6 do 7,25% p.a., vyplácaným raz ročne, prípadne akcionárskym vstupom do niektorého z realizovaných projektov. Z tohto dôvodu do skupiny Proxenta patrí aj finančná inštitúcia PROXENTA Finance, o.c.p., a.s., ktorá na základe licencie vykonáva činnosť obchodníka s cennými papiermi.

Viac o skupine Proxenta a jej produktoch a aktivitách sa dočítate na stránke www.proxentabroker.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?

Atraktívnejšie učenie vďaka digitálnym technológiám

Projekty aktívnych pedagógov a mimovládných organizácií môžu požiadať o grant už po štvrtý raz.

JUDr. Barbora Sabó: Dobrý maklér šetrí čas, peniaze i nervy!

Lagin a spol. dokonale pozná trh s nehnutelnosťami.