Daikin predĺžil záruku na klimatizácie so službou Stand By Me

Daikin prináša svojim zákazníkom dokonalý komfort už desiatky rokov.

Daikin prináša svojim zákazníkom dokonalý komfort už desiatky rokov. Starostlivosť sa však nekončí inštaláciou klimatizácie. Vďaka sieti špecializovaných certifikovaných predajcov Home Comfort Expert, ktorí svojimi službami pokrývajú celé Slovensko, majú majitelia zariadení Daikin postarané o kvalitnú údržbu a servis po celý rok. Pri Daikine sme si už zvykli na to, že je však vždy o krok vpred. Spustením jedinečnej služby Stand By Me môžu zákazníci starostlivosť o klimatizáciu úplne pustiť z hlavy a navyše automaticky získajú predĺženie záruky o 1 rok.

Vďaka online službe Stand By Me získajú zákazníci kompletný prehľad o všetkých svojich zariadeniach Daikin na jednom mieste. Záručné podmienky, kontakty na servisných partnerov či ďalšie dôležité informácie sú vždy poruke – rýchlo a jednoducho. V prípade neočakávaných problémov so zariadením vedia zákazníci ihneď kontaktovať HCE partnera, ktorý im so všetkým rád pomôže.

Ušetrené prostriedky, najvyššia účinnosť a komfort čo najdlhšie.

Všetci dobre poznáme Murphyho zákony a vieme, že veci sa začnú kaziť práve vtedy, keď ich najviac potrebujeme. Ak chcete predchádzať domácemu poteniu a zabezpečiť čo najdlhší bezproblémový chod klimatizácie, je potrebné sa o ňu pravidelne starať a čistiť. Iba tak sa dá dosiahnuť optimálny tepelný komfort, vysoká energetická účinnosť a optimálna prevádzka. Profesionálna prehliadka a údržba klimatizácie sa dá jednoducho objednať pomocou služby Stand By Me.

Pravidelná údržba prispieva k odhaľovaniu prípadných porúch materiálu alebo elektrických častí. Včasným odhalením problémov, ich opravou či výmenou dielov sa dá predísť závažnejším problémom v budúcnosti a ušetriť tak množstvo peňazí a starostí.

Ďalším dôvodom, prečo je potrebné klimatizáciu aspoň raz do roka podrobiť profesionálnej servisnej prehliadke, je čistenie vzduchových filtrov. Pre čo najlepšiu kvalitu vzduchu je potrebné tieto filtre pravidelne čistiť od škodlivých látok, ktoré počas svojej prevádzky zachytia.

Ako sa zaregistrovať?

Registrácia na platforme Stand By Me je úplne jednoduchá. Po dokončení inštalácie urobí HCE partner predregistráciu zariadenia a zákazníkovi bude zaslaný informačný e-mail s linkom na dokončenie registrácie. Následne stačí iba vyplniť potrebné údaje, odoslať formulár a Stand By Me účet spolu s rozšírenou zárukou sa aktivujú.

Viac o službe Stand By Me sa dozviete na adrese standbyme.daikin.sk alebo u ktoréhokoľvek z certifikovaných DAIKIN HCE partnerov.

Kompletnú ponuku rezidenčných zariadení a zoznam HCE partnerov nájdete na adrese http://www.japonskaklimatizacia.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.