Obchodné centrum Galéria Shopping Košice

Obchodné centrum Galéria Shopping Košice je známe svojimi pravidelnými podujatiami.

Obchodné centrum Galéria Shopping Košice je známe svojimi pravidelnými podujatiami nabitými kreativitou, kultúrnymi zážitkami i zábavou.

Inak to nebude ani v septembri, kedy si na svoje prídu nielen milovníci tanca a tanečných súťaži, ale aj tí, ktorí radi a výhodne nakupujú. Vo štvrtok 14.09.2017 to bude pod strechou OC Galéria Shopping doslova vrieť. V tanečných súbojoch sa totiž stretnú tanečníci v štýloch Hip Hop, Poppin, Locking a House. Akcia pod názvom „Warmup! Battle“ je úvodnou zastávkou série výberových kôl pred veľkým aprílovým finále battle Slovak Gold.

Perličkou popoludnia bude vystúpenie DJ Carlosa, ktorý tu bude mať svoju košickú premiéru. Podujatie bude popretkávané aj módnou šou. Inšpirovaní najnovšími trendmi si budú zákazníci môcť užiť aj výhodné nákupy v rámci zľavovej akcie Daily happy shopping, ktorá sa začne o 15:00 a potrvá rovných 5 hodín.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut