Štvrtok, 23. september, 2021 | Meniny má ZdenkaKrížovkyKrížovky

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Účastníci projektového stretnutia na pôde Výskumného centra AgroBiotech SPU v NitreÚčastníci projektového stretnutia na pôde Výskumného centra AgroBiotech SPU v Nitre

Na pôde Výskumného centra AgroBioTech SPU v Nitre sa 19. apríla zišli účastníci stretnutia k projektu grantovej schémy Erasmus+, Strategické partnerstvá s názvom: Vytvorenie HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív vo svetle európskych štandardov (The establishment of HACCP Training Modules on Food and Feed Safety in the Light of European Standards).

Cieľom riešiteľov projektu je vytvorenie HACCP tréningových modulov, ktoré budú dostupné online. Súčasťou projektových stretnutí bývajú návštevy prevádzok, kde partneri projektu majú možnosť vidieť implementáciu HACCP v praxi a porovnať rozdiely na úrovni krajín EÚ.

Účastníci stretnutia na SPU v Nitre navštívili počas piatich dní viacero prevádzok, medzi nimi aj mliekarenskú spoločnosť, bitúnok, čokoládovňu, prevádzku na výrobu cukríkov a reštauráciu. Podobne boli zamerané už zrealizované projektové stretnutia v Turecku (marec 2017), Londýne (júl 2017) a v Berlíne (október 2017). Výsledky projektu budú zhrnuté do best practice a následne implementované a modifikované na podmienky Tureckej republiky.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Už žiadne ručné zdvíhanie imobilných osôb. Máme pre vás skvelého pomocníka. Neviete sa dostať do vane či na vozík?

3 h

Vyhlásenie Asociácie moderných benefitov k prerokovávaniu poslaneckej novely Zákonníka práce.

3 h

Účinky Arónie oceňujú hlavne onkologický pacienti a ľudia so slabšou imunitou

Skryť Zatvoriť reklamu