Jozef Ondáš: Košice potrebujú zmenu a pokoj

Nie hádky a intrigy.

Jozef Ondáš, Peter Krcho, Ján Kozák a Zuzana Žirková.

Veľké mená, ktoré podporili úsilie nezávislých kandidátov na čele s Alenou Bašistovou ísť do volieb Spoločne za Košičanov.

"Spojili nás tradičné hodnoty a chuť vrátiť mestu, čo nám dalo. Slušnosť, priateľstvo, pokoru a poctivú prácu," zdôrazňuje Jozef Ondáš, filantrop, špička v IT oblasti a vizionár, jeden z TOP 100 Slovákov podľa FORBES. „Mám ohromnú radosť, že sa prepájajú ľudia s rôznymi skúsenosťami. Milan Lesňák je absolútne doma v komunálnej politike. Jano Dečo roky pracoval pre Charitu a Rišo Havrilla rozumie športu. Miro Špak z pozície poslanca v meste ho pozná ako svoje topánky. “

"Pre naše krásne mesto vidíme v tomto spojení možnosť, aby sme pokračovali v tom, čo pre Košičanov robíme. Potrebujeme pochopenie a podporu", pripája sa Peter Krcho, Košičan roka 2017, uznávaný neonatológ, ktorý pomáha malým novorodeniatkam vyrásť do veľkého a úspešného života.

Zuzana Žirková, špičková basketbalistka a trénerka:

„Môj život je šport. U mňa je fair play alfou a omegou ako v basketbale, tak i vo vzťahu k ľuďom. Alena je hráč s týmito hodnotami a Košice potrebujú človeka, ktorý má vzdelanie, skúsenosti ale i guráž viesť svoj tím tak, aby bolo mesto dobre riadené. Som tímová hráčka a je mi sympatické, že Alena má silný mančaft a je to žena, ktorá stojí pevne nohami na zemi.“

Načítavám video...

Ján Kozák, úspešný tréner slovenskej futbalovej reprezentácie
„Celé moje srdce patrí futbalu, dobrým ľuďom a Košiciam, kde žijem 40 rokov. Košice si zaslúžia futbalovú arénu na top úrovni a takisto kvalitný futbalový klub v prvej lige. Všetko súvisí s odborným a transparentným manažmentom, vyhovujúcimi podmienkami pre prácu a férovým prístupom k ľuďom. Som presvedčený, že tak silný tím, aký predstavuje spojenie piatich nezávislých kandidátov, je to najlepšie riešenie pre Košice a Košičanov. Lídrom je Alena Bašistová a ona je pre mňa zárukou, že svoj tím bude dobre a s rozumom kaučovať.“

Objednávateľ: Alena Bašistová, Kuzmányho 21, Košice

Dodávateľ: KP consulting & services, s.r.o., Nevädzova 6/G, 821 01 Bratislava, IČO: 46555072

Rok 2019: Začína sa éra informačného osvietenstva

Technologickí lídri už majú jasno v tom, čo bude vládnuť svetu IT v roku 2019.

Tipy, kam so školákmi na dovolenku cez jarné prázdniny

Jarné prázdniny sú ideálne na spoločnú dovolenku so zábavou špeciálne pre deti.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen