SME

Päť najlepších doplnkov výživy na naberanie svalovej hmoty.

Ktoré doplnky pomôžu rýchlejšie pribrať kvalitnú svalovú hmotu a ako fungujú?

Priberanie svalovej hmoty je komplikovaný proces v ktorom zohráva rolu okrem genetiky a tréningu predovšetkým strava. Obzvlášť človek, ktorý ťažko priberá, by si mal stravu sledovať a prijať denne dostatok kalórií, makronutrientov (bielkovín, sacharidov, tukov), vitamínov a minerálov. Doplnky výživy nie sú náhradou, ale doplnením stravy o tieto potrebné zložky stravy.

Preto doplnky výživy hlavne u športujúceho človeka, ktorý sa snaží pribrať svaly, nie sú rozhodne na škodu.

1. Anabol24

Anabol24 osvedčený objemový prípravok Nejedná sa klasický proteín, ale skôr o takzvanú „all in one“ formulu. Teda aby si zákazník nemusel kupovať viac doplnkov zvlášť, tak tento produkt obsahuje všetko v jednom. Obohatíte ním tak svoju bežnú stravu o potrebné kalórie, bielkoviny, aminokyseliny, vitamíny a minerály, a iné zložky, ktoré podporujú zdravý prírastok na váhe. Obsahuje zložky ako srvátkový proteín, aminokyseliny BCAA, L-glutamín, kvalitné formy kreatínu, maltodextrín, a iné doplnky, ktoré sú základom na zlepšenie rastu svalstva ako u začiatočníkov, tak aj u pokročilých.

2.Testo24

Testo24 je najlepší dostupný stimulant testosterónu na trhu. Testosterón je najdôležiteší hormón pri budovaní svalstva. Zatiaľ čo bielkoviny a aminokyseliny sú stavebný materiál pre tvorbu nových svalov, tak testosterón dáva bunkám prostredníctvom receptorov „inštrukciu“ aby rástli. Testosterón má v tele veľké množstvo funkcií, medzi ktoré patrí vznik druhotných pohlavných znakov, mužský vzhľad a rast svalovej hmoty. Taktiež má vplyv na celkový metabolizmus a kondíciu. Pre testosterón je typický anabolický účinok, čiže zvyšuje syntézu bielkovín, najmä vo svaloch a kostiach.Naopak nedostatok testosterónu sa u muža prejaví spomaleným metabolizmom, prírastkom tuku (hlavne v brušných oblastiach), zhoršenou fyzickou kondíciou aj zhoršením sexuálneho výkonu.

3.Pump-performance

Pump-performance je predtréningová zmes, ktorá môže výrazne pomôcť zlepšiť tréning. Lepšie a tvrdšie tréningy výrazne pomáhajú napredovaniu a zvyšovaniu objemu svalov. Taktiež prináša skvelý pump-efekt počas cvičenia, čo prispieva k rýchlejšiemu transportu živín do svalovej bunky. Pump-performance je najlepšia predtréningová formula pre dosiahnutie maximálneho nabudenia na tréning, súčasne s príjemným pocitom maximálnej energie (neobsahuje veľké množstvo kofeínu ani iných zakázaných látok , ktoré zbytočne zvyšujú krvný tlak a spôsobujú nežiadúce stavy) Zloženie: Kreatín PHX, Beta Alanín, Arginín Alfa-ketoglutarát, Dextróza, Maltodextrín, Taurín, TriKreatín malát, Tyrozín, Citrulín Malát, Kofeín a iné.

4. Pangavit24 professional 250tab.

Pangavit24 nie je priamo objemový prípravok, ale je veľmi vhodný pre ľudí, ktorým sa nedarí nabrať z dôvodu zníženej chuti do jedla. Svojím zložením pomáha správnemu a zdravému fungovaniu metabolizmu. Napraviť chuť do jedla je u ľudí, ktorý s tým majú problém, veľmi dôležité inak sa výsledky a prírastky na svalovej hmote vôbec nemusia dostaviť.

Zloženie: Vitamíny – B1, B2, B6, B12, kyselina pantoténová, pangamová a listová, niacín, biotín, cholín. Minerálne látky – vápnik, fosfor, draslík, horčík, chróm.Stopové prvky – železo, meď, zinok, mangán. Aminokyseliny BCAA

5. Nočný proteín – Night Casein

Bielkoviny sú základným doplnkom ak sa športovec usiluje o nárast svalovej hmoty a sily. Svaly rastú hlavne v noci, preto je často veľkou chybou neprijať nejaký čas pred spánkom určité množstvo kvalitných bielkovín. Ak sa bavíme o priberaní novej svalovej hmoty je práve toto najdôležitejší čas kedy prijať bielkoviny. Klasické srvátkové whey proteíny sú ideálne po tréningu a medzi jedlami, pretože majú rýchlu vstrebateľnosť, ich nevýhoda ale je, že hladina aminokyselín v krvi aj relatívne rýchlo klesne. Aminokyseliny z caseínového nočného proteínu sa vstrebávajú pomalšie a preto je ideálny na noc, kedy sme dlhší čas bez jedla.

Tieto ale aj iné doplnky výživy môžeš objednať na eshope uber-nutrition.sk

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 706
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 598
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 532
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 808
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 010
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 960
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 634
  8. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 6 605
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 4 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 17 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


27. mar
SkryťZatvoriť reklamu