Pondelok, 8. august, 2022 | Meniny má Oskar

Mobilný zdvihák pre pacienta

Mobilný zdvihák pre pacienta je ideálne riešenie na premiestňovanie človeka na vozíku do postele, na sedačku alebo do vane.

Mobilný zdvihák pre pacienta | ARESMobilný zdvihák pre pacienta | ARES

Mobilný zdvihák je primárne určený pre osoby, ktoré nie sú schopné samostatnej opory pri presúvaní a takisto pre ľudí, ktorí sú závislé od opatery iných osôb, prípadne pre pacientov pripútaných na lôžko. Jeho rozmery umožňujú bezproblémový pohyb a ľahkú obsluhu.

Mobilný zdvihák pre pacienta Mobilný zdvihák pre pacienta (zdroj: ARES)
Načítavam video...
Mobilný zdvihák Mobilný zdvihák (zdroj: ARES)

Na stoličkový výťah je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravte sa na folklórny zážitok s magickým výhľadom.

3 h

S týmto predplatným si odomknete SME.sk až na 6 zariadeniach.

INZERCIA 3 h

Častejšia potreba tankovať môže poukazovať na oveľa vážnejší problém.

5. aug
SkryťZatvoriť reklamu