Pondelok, 8. august, 2022 | Meniny má Oskar

Zdvíhacia stolička pre seniorov

Každý deň padajú na zem tisíce ľudí, ktorí potrebujú pomoc druhých nato, aby sa opäť postavili na nohy.

Zdvíhacia stoličkaZdvíhacia stolička (Zdroj: ARES)

Zdvíhacia stolička Raizer je jedinečné riešenie, ktoré pomôže klientovi sa postaviť. Jeden asistent môže ovládať Raizer a pomôcť ležiacej osobe vstať opäť na nohy. Pritom obsluhujúca osoba pri obsluhe tohto zariadenia nemusí vynakladať žiadnou veľkú silu. To prináša minimálne riziká pre obsluhujúcu osobu a chráni ju pred preťažením. Asistent zloží Raizer podľa manuálu a potom ho môže ovládať iba pomocou jednej ruky.

Zdvíhacia stolička pre seniorov Zdvíhacia stolička pre seniorov (zdroj: ARES)
Načítavam video...
Zdvíhacia stolička Zdvíhacia stolička (zdroj: ARES)
Zdvíhacia stolička Raizer Zdvíhacia stolička Raizer (zdroj: ARES)
Zdvíhacia stolička pre seniorov Zdvíhacia stolička pre seniorov (zdroj: ARES)

Na zdvíhaciu stolicku je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.prekonajmespolubariery.sk.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravte sa na folklórny zážitok s magickým výhľadom.

4 h

S týmto predplatným si odomknete SME.sk až na 6 zariadeniach.

INZERCIA 4 h

Častejšia potreba tankovať môže poukazovať na oveľa vážnejší problém.

5. aug
SkryťZatvoriť reklamu