Piatok, 19. august, 2022 | Meniny má Lýdia

Presadacie zariadenie pre vozičkára

Zdvihák do auta je jednoduchý pomocník pri nástupe a výstupe imobilného do akékoľvek automobilového vozidla.

Presadacie zariadenie pre vozičkára do automobiluPresadacie zariadenie pre vozičkára do automobilu (Zdroj: ARES)

Zdvihák do auta je nenápadný pomocník, ktorý umožňuje presadnutie hendikepovaným osobám z invalidného vozíka do automobilu a späť.

Vďaka tomuto zariadeniu dokáže presadiť hendikepovaného i fyzicky slabá obsluha. Zdvih hore/dole je zabezpečený pomocou elektromotora umiestneného na žeriave.

Zdvihák do auta Zdvihák do auta (zdroj: ARES)
Načítavam video...
Presadacie zariadenie pre imobilného Presadacie zariadenie pre imobilného (zdroj: ARES)

Na presadacie zariadenie je možné získať príspevok z Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny až do 95% ceny. Ak je pre vás vybavovanie náročné, firma ARES pomáha pri získaní príspevku aj potrebnej dokumentácie. Obráťte sa na nás na našom bezplatnom telefónnom čísle 0800 150 339 alebo na ares@ares.sk. Viac informácií nájdete na www.upravyautomobilov.sk.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravené sú hodnotné ceny, tombola aj bohatý sprievodný program.

INZERCIA 1 h

50 percent áut, ktoré boli registrované pred embargom, je stále funkčných.

INZERCIA 14 h

Hyundai chce spojiť ľudí v záujme trvalej udržateľnosti.

INZERCIA 14 h
SkryťZatvoriť reklamu