SME

1,91 milióna stavených na Trumpa!

Komunita alebo Bookmakeri?

Jednou z najsledovanejších zahranično-politických tém posledných týždňov sú prezidentské voľby v USA. Mandát obhajuje Donald Trump, ktorý za štyri roky pôsobenia v Bielom dome rozdelil americkú spoločnosť viac, ako ktokoľvek iný. Zjednotiť, a hlavne upokojiť, sa ju pokúsi v prípade zvolenia demokrat Joe Biden.

Aké šance na prezidenta majú jednotliví kandidáti? A ako to tesne pred vypuknutím vidia tipujúci či bookmakeri? Tipujte aj počas volieb a po ich skončení v live stávkach! Tipsport vám po novom na prvé stávky dá až 20 EUR zadarmo. To je momentálne najvyšší bonus bez nutnosti prvého vkladu na trhu.

Celkové nábery na prezidentské voľby Tipsport SK – 410-tisíc EUR
Víťazom bude Donald Trump – viac ako 121-tisíc EUR
Víťazom bude Joe Biden – viac ako 66-tisíc EUR
Najvyššia stávka – vyše 12-tisíc EUR na víťazstvo Joea Bidena v kurze 1,87

„Voľby sa budú konať v neľahkej dobe. Spoločenská situácia v USA je veľmi napätá. Epidémia koronavírusu síce zasiahla celý svet, no USA okrem nej čelí množstvu nepokojov v súvislosti s policajnou brutalitou voči aktivitám hnutia Black Lives Matter, a rovnako tak aj nedobrej ekonomickej situácii,“ hovorí vedúci bookmakerov Tipsportu a špecialista na politické stávky Pavol Boško.

Tento stav je pre súčasného prezidenta pomerne nepriaznivý. Proti nemu však stojí bývalý viceprezident Obamovej administratívy Joe Biden, ktorý má už 77 rokov, čo mnohí Američania vidia ako mínus. Demokratovi však nahrávajú prieskumy a momentálne je favoritom na víťaza v kurze 1,54.

„Potom, ako sa Donald Trump vyliečil z COVID-19, prebehla druhá, a zároveň posledná debata, ktorá sa na rozdiel od prvej niesla v pokojnej atmosfére. Podľa prieskumov z nej nevzišiel jasný víťaz, čo je samozrejme plusom pre Joe Bidena. V prípade kandidáta demokratov bol predpoklad, že v debatách bude strácať. Vzhľadom k vzrastajúcemu počtu pozitívnych prípadov ochorení na COVID-19 v USA sa opäť do popredia dostáva téma zvládnutia pandémie a predovšetkým poukazovanie zo strany Joe Bidena na to, že Donald Trump situáciu zanedbal a podcenil. Súčasný prezident na to reaguje stále rovnako. Snaží sa všetko zľahčovať a ľuďom sľubuje, že vakcína bude v najbližších týždňoch. Naši klienti však stále jednoznačne veria v úspech Donalda Trumpa. V kurzovej ponuke sú vypísané aj stávky na víťazstvá Donalda Trumpa vo vybraných štátoch a klienti dokonca skúšajú výhry Trumpa v demokratických baštách ako sú Kalifornia alebo New York,“ uzatvára Pavol Boško.

Jedným z tých, kto naopak verí celkovému víťazstvu demokratického kandidáta, je tipér NewMask: "Pôvodne som inklinoval skôr k populistickým (anti-establishment) kandidátom, naproti tomu Joe Biden reprezentuje pro-establishment prúd demokratov. To znamená, že nechce vykonávať príliš radikálne zmeny, ako sú zásahy do zdravotníctva a zariadení zdravotnej starostlivosti pre všetkých, okamžité pozastavenie zahraničných vojenských operácií a množstvo ďalších opatrení,“ píše v analýze s kurzom 2,00 na víťazstvo 77-ročného politika.

Téma je teda pre tipérsky svet mimoriadne atraktívna. Niet sa čomu čudovať, veď na posledných prezidentských voľbách v USA zarobili klienti Tipsportu poriadny balík peňazí. Na republikánskeho kandidáta Trumpa, figurujúceho v role veľkého outsidera (v predvečer volieb mal kurz 4,00:1 a počiatočný kurz bol 15,00:1), bolo podaných menej tiketov, ale za vyššie sumy. Nábery sa pohybovali okolo 320 000 EUR. Jeho súperka Clintonová sa na tiketoch objavovala častejšie, no s nižšími sumami, a preto boli celkové nábery na jej úspech na hranici 280 000 EUR.

Prezidentské voľby sa ale v Tipsporte 3. 11. rozhodne nekončia. Na kandidátov budú môcť klienti uzatvárať aj live stávky počas sčítavania hlasov a komunikovať s ostatnými v rámci najväčšej tipérskej komunity na Slovensku a v Českej republike.

Tipnite si na prezidentské voľby v Tipsporte. Zaregistrujte sa a po novom dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy
  2. Na zdraví záleží
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  6. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  7. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  8. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 217
  2. Každý piaty zomrie 9 187
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 780
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 6 243
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 816
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 510
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 677
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči „EDUVITAL strecha“.


3 h

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.


INZERCIA 13 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.


INZERCIA 13 h
SkryťZatvoriť reklamu