SME

13 tipov na vianočné darčeky pre celú rodinu

Nechávate si darčeky na poslednú chvíľu? Prinášame vám 13 skvelých tipov na darček, ktoré si viete objednať bez stresu aj online.

1. Vianočný balíček pre žiarivý úsmev od Bielej Perly
Darovať zdravý a žiarivý úsmev svojim blízkym môžete vďaka špeciálnej vianočnej sade bieliacich zubných pást Biela Perla- :intenzívne bielenie, :coconut, :bamboo carbon & aloe a :kurkuma+Q10 (75 ml). Okrem pást je súčasťou aj ústna voda z blahodarnej kukurmy (100 ml). Vianočnú sadu zakúpite na www.bielaperla.sk

2. Plánujte spoločne
LejdyVita – Chcem byť mama – v plánovaní rodičovstva jednoducho výnimočná. Bola ušitá na mieru Slovenkám plánujúcim potomka a predáva sa v spotrebiteľsky prijateľnej podobe – v sáčkoch. Denná odporúčaná dávka (2 sáčky) obsahuje jedinečnú kombináciu myo- inozitolu, kyseliny listovej aj aktívneho folátu, cholínu, dôležitých B vitamínov a tiež vitamínu D3. Partnerský balíček obsahuje Inofolic s jedinečným spojením myo-inozitolu a kyseliny listovej pre ňu. A Folandrol s originálnym spojením inozitolu a antioxidantov pre neho. www.akootehotniet.sk

3. Imunitu pod vianočný stromček od Neoglucan
Posilniť ju môžete pomocou tinktúry s obsahom vysoko vstrebateľného, 100 % prírodného a tekutého beta-glukánu, ktorý je extrahovaný z blahodarnej hlivy ustricovej, s obsahom vitamínu C a zinku (250 ml). Sada obsahuje aj samostatný čistý vitamín C vo forme prášku (200 g). Viac informácií nájdete na www.neoglucan.sk

4. Cholesterol pod kontrolou
ArmoLIPID Plus je prírodný výživový doplnok obsahujúci bioaktívne zložky izolované z rastlín: berberín, polikozanol a monakolín. Berberín z rastliny Dráč indický prispieva k normálnej hladine cholesterolu. Kyselina listová prispieva k správnej látkovej premene homocysteínu. Podstatnou súčasťou sú aj antioxidanty v podobe najúčinnejšieho prírodného antioxidantu, ktorým je astaxantín a koenzýmu Q10. Kúpite online tu.


5. Darujte šampanské medzi peprami, obdarujte Kampotským korením
Nechajte sa okúzliť najlepším korením na svete. Kampotské korenie od .pepper..field je 100 % organický fair trade produkt, s láskou zbieraný, slnkom sušený a ručne kontrolovaný – guľôčka po guľôčke priamo v Kambodži. Darujte darček aký obdarovaný ešte nedostal. Ručne vyrábané darčekové balenia, na ktoré je možné vygravírovať venovanie nájdete na www.kampotskekorenie.sk.

6. Vianoce po celý rok so ZľavaDňa
Darujte svojim najbližším darčeky, ktoré môžu využiť kedykoľvek počas budúceho roka. ZľavaDňa si pre vás pripravila nové darčekové poukážky s dlhou platnosťou, ktoré si teraz kúpite za ešte výhodnejšie ceny. Pre cestovateľov si môžete vybrať poukážku na nákup pobytu, pre maškrtníkov je v ponuke poukážka na gastro zážitok, pre milovníkov zážitkov poukážka na kúpu služby alebo klasický univerzálny darčekový poukaz na čokoľvek z portálu ZľavaDňa. www.zlavadna.sk.

7. Darujte pod vianočný stromček darček, ktorý má zmysel, aby deti boli bližšie k splneniu svojich snov!
Záujmové krúžky „Onlinovky“ od OZ Krúžky v škole môžete darovať vašim deťom vo forme Vianočnej poukážky. Na webe: https://www.kruzkyvskole.sk/online-kruzky si vyberiete zo širokej škály online krúžkov, ktoré pomáhajú deťom spoznávať čaro vedy, umenia aj športu, aby sa voľný čas detí menil na zážitok a spoznávali lepšie samých seba. Onlinovky sa snažia o zmysluplné trávenie voľného času sú ideálne pre deti vo veku od 6 do 12 rokov. Prekvapte svojich malých šikovníkov naozaj originálnym darčekom!

8. Peliešky oddychu pre malé pacienky - Paw Powers Design
Ručne háčkované mačacie peliešky sú príjemným miestom na oddych či spánok. Sú vyrobené z kvalitnej 100 % recyklovanej bavlny. Ich výhodou je príjemný mäkký materiál jednoduchý na údržbu a dizajnové prevedenie.


9. Včelobal – praktický a ekologický darček nielen na Vianoce
Včelobal sú 100 % prírodné a ručne vyrobené obaly na potraviny, ktoré sú z vosku a od slovenských včelárov. Spojením kvalitných surovín živice, jojobového oleja a včelieho vosku vzniká vrstva, ktorá sa nanáša na certifikovanú bio bavlnu a zabraňuje vysychaniu zabalených potravín.

10. Vianočné darčeky pre milovníkov pečenia
Inšpirujte sa láskou k pečeniu! Vráťte sa k tradíciám a vytvorte si dokonalú rodinnú pohodu, ktorú prinášajú spoločne strávené chvíle v kuchyni. Potešte svojich blízkych jedinečnými pomocníkmi do kuchyne alebo podnetnými kuchárskymi knihami - Pečieme s láskou z dielne Dr. Oetker. Aj také drobnosti ako kniha, stolový kalendár, chňapka, utierka či formy na pečenie môžu byť milým prekvapením pod vianočný stromček. Všetky praktické pomôcky na pečenie si môžete zakúpiť cez eshop.oetker.sk

11. Obleč sa doma – darujte na Vianoce niečo zo slovenskej dielne
Ak sa rozhodnete tento rok kúpiť vianočné darčeky od slovenských výrobcov, určite navštívte www.oblecsadoma.sk, kde nájdete viac ako 80 slovenských značiek. Možno o viacerých ani netušíte, že sú naše slovenské. Kúpou ich produktu podporíte NAŠICH výrobcov a v neposlednom rade potešíte niekoho blízkeho špeciálnym kúskom!

12. Hubert De Luxe v darčekovom balení
Oslávte vianočné sviatky tradičným spôsobom – v kruhu rodiny a s pohárom najpopulárnejšieho sektu Hubert De Luxe, ktorý dokonale dotvára čarovnú vianočnú atmosféru. Zakúpiť môžete aj na www.hubertonline.sk.

13. Mäkká fotokniha – spoločné chvíle zachytené na jednom mieste vďaka Empikfoto.sk

Skvelým tipom na vianočný darček je mäkká fotokniha od Empikfoto.sk, ktorá môže byť razom plná spomienok a zážitkov s vašimi milovanými. K dispozícii sú tri rozmery na kvalitnom kriedovom papieri a niekoľko preddefinovaných šablón, ktoré uľahčia tvorbu fotoknihy. Zakúpiť si ju môžete na www.empikfoto.sk, kde môžete už priamo vložiť niektoré fotografie.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 18 143
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 548
  3. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 14 068
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 11 003
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 628
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 498
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 8 016
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 347
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.


INZERCIA 12 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.


INZERCIA 12 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.


INZERCIA 22 h
SkryťZatvoriť reklamu