Želáte si do nového roku zdravie? Vieme, kde ho nájdete

Dlhodobý stres a psychická únava, ktorá sa v minulom roku dotkla takmer každého si vyberá svoju daň na celkovom pocite zdravia.

(Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Pravidelne zlyhávate v dodržiavaní novoročných predsavzatí? Možno aj preto, lebo sa snažíte niečo si zakázať. V roku 2021 si pre zmenu niečo sľúbte.

Predchádzajúci rok načrel poriadne hlboko do energetických rezerv každého. Obmedzenia, zrušené dovolenky, improvizované pracovné podmienky, zavreté fitness i wellness centrá spravili mnohým škrt cez zabehnuté spôsoby, ako si nájsť chvíľku na zrelaxovanie sa, čas len pre seba a svoje zdravie.

Dlhodobý stres a psychická únava, ktorá sa v minulom roku dotkla takmer každého si vyberá svoju daň na celkovom pocite zdravia a vitality. Poznáte to určite sami na sebe – ťažko sa lieči v prostredí, z ktorého ste už chorí. Zbaľte sa a zmeňte ho. To je jediný naozaj účinný recept na stres, vyčerpanie a z neho prameniace bolesti pohybového aparátu, ktoré sú v mnohých prípadoch dokázateľne spojené s vyčerpaním psychických síl.

Hovoríme vám z duše?

Máme pre vás tip na miesto, ktoré je na dosah ruky a na prvý pohľad vás očarí svojou unikátnosťou. Prostredie piešťanského Kúpeľného ostrova už celé desaťročia láka slovenskú i svetovú klientelu, ktorá okúsila neuveriteľnú liečivú silu tunajších geotermálnych zdrojov.

Sľubujem si, že...

To, že obmedzenia sa úderom nového roka skončia vám sľúbiť nevieme. No vy môžete z aktuálnej situácie vyťažiť maximum a sľúbiť si, že aj počas trvania obmedzení vyplývajúcich z pandémie využijete všetky dostupné možnosti na zregenerovanie fyzických i psychických síl. V Kúpeľoch Piešťany sa vám to zaručene podarí. Už v dávnej minulosti využívali na úľavu od ťažkostí slávne panské rody Thurzovcov či Pálffyovcov. Dobré meno si kúpele udržali dodnes nie len u nás doma, ale i vo svete.

Účinky chýrneho piešťanského sírneho bahna a termálnej vody vyvierajúcej z hĺbky až 2000 metrov môžete vyskúšať na vlastnej koži. Zážitok z pobytu v jednom z hotelov siete ENSANA HEALTH SPA HOTELS je znásobený vynikajúcou gastronómiou, kuchyňou, ktorá vyhovie i dietetickým potrebám či želaniam klientov a v neposlednom rade si užijete aj profesionálny prístup personálu s dlhoročnými skúsenosťami v poskytovaní tej najkvalitnejšej a skutočne liečivej starostlivosti.

Medzi najobľúbenejšie pobytové balíčky hostí piešťanského Kúpeľného ostrova patrí Tradičná liečba a Komplexný kúpeľný pobyt light, no na výber máte zo širokej ponuky liečebných kúpeľných pobytov so zameraním na zdravotné ťažkosti pohybového aparátu a nervovej sústavy.

V novom roku môžete absolvovať jeden zo špecializovaných kúpeľných pobytov –Imuno štart pobyt, Zdravé dýchanie, alebo Respiračno – rekondičný pobyt. Keď túžite po ochutnávke toho najlepšieho, čo piešťanský Kúpeľný ostrov ponúka, rezervujte si napríklad Testovaciu kúru.

Navnadili sme vás? Dúfame, že svoje novoročné predsavzatia si budete dávať najmä so zreteľom na zdravie. Nezabudnite efektívne oddychovať, dbajte na prevenciu chorôb, v kvalitných slovenských kúpeľoch posilnite svoju imunitu a doprajte si oddych, ktorý obzvlášť po náročnom roku príde vhod.

Hotely zo siete ENSANA sa v novom roku tešia na vašu návštevu. Darujte zdravie sebe či svojim blízkym v zdravotníckom zariadení, kde sú dodržané tie najvyššie hygienické štandardy. Bezpečnosť pobytu zaistí i testovanie všetkých hostí pred ubytovaním a dôsledné denné dodržiavanie protipandemických opatrení bez obmedzovania komfortu hostí.

Všetky potrebné informácie o pobytoch a možnosti rezervácie nájdete na stránke www.ensanahotels.com/piestany.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  4. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  5. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  7. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  8. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 708
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 16 997
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 539
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 844
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 089
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 020
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 725
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 6 052
SkryťVypnúť reklamu

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 7 h

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.

INZERCIA 20 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.

27. mar
SkryťZatvoriť reklamu