SME

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

(Zdroj: Pexels)

Spojenie siete FOKUS očná optika z portfólia MiddleCap Group so značkou Nikon je jedným z najväčších úspechov, ktoré rok 2020 firme priniesol. FOKUS presvedčil Nikon ako obchodnými výsledkami, tak i kvalitou spracovania, ktorá je pre precízne produkty tejto značky kľúčová. Zákazníci na Slovensku aj v Česku si tak môžu kúpiť okuliarové sklá Nikon exkluzívne v optikách FOKUS. "Väčšina zákazníkov je schopná vymenovať celú škálu značiek okuliarových rámov, ale málokto by si bol schopný́ vybaviť značky dioptrických šošoviek," hovorí Žaneta Getsbergerová, produktová riaditeľka spoločnosti FOKUS a dodáva: "Pritom kvalita šošoviek je pre okuliare nosným faktorom. Na svet sa predsa pozeráme práve cez dioptrické šošovky a nie cez rámy."

Spolupráca oboch značiek začala už máji 2020 na marketingových kampaniach predstavujúcich výhody značkových produktov Nikon slovenským a českým zákazníkom.

"FOKUS s nami zdieľa rovnaký́ záväzok k ľuďom, ktorí nosia okuliare – uspokojiť čo najlepšie ich potrebu lepšie vidieť. Okuliarové šošovky Nikon v sebe nesú jedinečné know-how precíznej optiky, ktorá zaručuje perfektné videnie pre každého. Veríme, že kombináciou kvalitných šošoviek Nikon s vysokou profesionalitou očných špecialistov vo FOKUS, môžeme zmeniť a zlepšiť pocit z nosenia okuliarov slovenských aj českých zákazníkov," vysvetľuje motiváciu vstúpiť do exkluzívnej spolupráce Stéphanie Vian, zastupujúca Nikon Europe

"Partnerstvo FOKUS – Nikon je ďalším krokom k naplneniu cieľa ktorý sme si dali pri akvizícii a teda sústavne zlepšovať kvalitu produktov a služieb pre zákazníkov a tým urobiť z FOKUSu popredného hráča v regióne strednej Európy. Exkluzívne partnerstvo s Nikon-om je potvrdením synergií a stabilizuje pozíciu FOKUSu ako lídra na slovenskom a českom trhu s očnými optikami," komentoval exkluzívne partnerstvo so značkou Nikon Martin Proksa, Head of Private Equity MiddleCap Group.

Akvizícia siete očných optík FOKUS na Slovensku a v Českej republike bola v roku 2019 prvou veľkou transakciou skupiny smerujúcou do vlastného private equity portfólia. FOKUS má aktuálne na Slovensku a v Českej republike 160 pobočiek v 90 mestách.

O značke Nikon

Značka Nikon demonštruje svoju vysokú odbornosť už od svojho založenia pred viac než 100 rokmi. Neustále vyvíja nové zásadné technológie, vďaka ktorým sa snaží mať v oblasti optického priemyslu náskok pred svojou konkurenciou. FOKUS ponúka vo svojich optikách široké portfólio dioptrických šošoviek Nikon – progresívne, multifokálne aj jednoohniskové, ktoré je možné doplniť povrchovou úpravou, zákazník tak získa v jednej šošovke

Ako korekciu zraku, tak napríklad aj ochranu očí pred škodlivým UV žiarením alebo pred oslnením. Jednotlivé produktové rady a ďalšie povrchové úpravy sú predstavované na webových stránkach www.fokusoptika.sk/nikon.

Základné informácie o MiddleCap Group S.A.

MiddleCap Group, S.A., je etablovaná investičná a poradenská spoločnosť so sídlom v Luxemburgu a pobočkami v Londýne, Bratislave, Prahe, Dubaji a v Monaku. Skupina vznikla v roku 2018 fúziou spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. Okrem poskytovania kompletnej škály poradenských služieb v oblasti fúzií a akvizícií a corporate finance, skupina pôsobí ako dlhodobý investor so zameraním na nehnuteľnosti investičné príležitosti v oblasti súkromného kapitálu, start-upov a investovania na kapitálových trhoch.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  7. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 702
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 831
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 726
  5. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 997
  6. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 768
  7. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 8 802
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 489
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 13 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


21 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


22 h
SkryťZatvoriť reklamu