Piatok, 16. apríl, 2021 | Meniny má Dana, DanicaKrížovkyKrížovky

WESTech je distribútorom Dell Technologies na Slovensku

Spoločnosť WESTech oznámila podpísanie dohody o distribúcii so spoločnosťou Dell Technologies na Slovensku.

„Naším cieľom je poskytovať najlepšie produktové portfólio a služby na trhu. Táto distribúcia znovu potvrdzuje, že WESTech neponúka len produkty, ale aj komplexné riešenia. Som hrdý na to, že sme rozšírili našu ponuku o Dell klientské portfólio, networking, serverové riešenia a úložiská Dell EMC“ uviedol Ing. Matej Sršeň, CEO spoločnosti WESTech.

Mgr. Rudolf Koubek, riaditeľ nákupu WESTech ďalej dodal "Veľmi ma teší, že sa nám podarilo uzavrieť zmluvu s DELL Technologies. Poctivo sme sa na tento deň pripravovali.

Vytvorili sme veľmi silný certifikovaný tím odborníkov, ktorí poskytnú našim zákazníkom obchodnú, marketingovú, technickú a projektovú podporu."

Spoločnosť WESTech, spol. s r. o., je teraz oprávnená distribuovať kompletné portfólio spoločnosti Dell Technologies (Dell clients, server, networking, Dell EMC storage). So spoločnosťou Dell Technologies bude spolupracovať na rozšírení pokrytia produktov a služieb pre obchodných partnerov v Slovenskej republike.

O spoločnosti DELL Technologies

Dell Technologies pomáha organizáciám a jednotlivcom budovať ich digitálnu budúcnosť a transformovať ich prácu, život a zábavu. Spoločnosť poskytuje zákazníkom najširšie a najinovatívnejšie portfólio technológií a služieb v odbore.

O spoločnosti WESTech

WESTech spol. s r.o. je obchodná spoločnosť, ktorá na trhu Európskej únie pôsobí už 20 rokov. Je partnerom viac ako 200 významných svetových značiek na trhu (Apple, JBL, Lacie, Zens, Devia, Intel, AMD, Eset, HP, Dell, WD, Seagate, Huawei, Asus, Lenovo, Roborock, Logitech, Satechi, Harman Kardon, Bose,Gigabyte, realme, Microsoft, Ubiquiti, Mikrotik, Zyxel a ďalší) . WESTech je súčasťou nadnárodnej siete ELKO GROUP s celkovým ročným obratom 2,250 miliardy USD. WESTech spolu s dcérskymi spoločnosťami zamestnáva 450 zamestnancov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Dobrá izolácia spodnej stavby vyrieši niekoľko problémov, ktoré do budúcna spôsobujú vlhkosť a iné mechanické a statické ťažkosti.

5 h

Zákaz cestovať do zahraničia za rekreáciou končí už 28.4.2021.

5 h

So zákazníkmi hľadá optimálne riešenia v oblasti automatizácie a digitalizácie firemných procesov, ktoré pomáhajú firmám rásť.