Streda, 12. máj, 2021 | Meniny má PankrácKrížovkyKrížovky

Chceli by ste televízor alebo práčku k nákupu ako bonus?

Samsung pripravil špeciálnu akciu, v rámci ktorej získate pri nákupe smartfónu Galaxy Z Fold2 5G jeden z produktov ako bonus.

Spoločnosť Samsung spustila pre fanúšikov skladacích smartfónov na Slovensku jedinečnú akciu. Pri kúpe smartfónu Galaxy Z Fold2 5G v internetovom obchode samsung.sk si môžu vybrať ako bonus v cene nákupu z dvoch modelov parných práčok alebo z dvoch modelov 4K QLED televízorov. Stačí, keď si vložíte do košíka Galaxy Z Fold2 5G a následne si vyberie jeden z ponúkaných bonusov. V cene Galaxy Z Fold2 5G tak môžete získať ďalší produkt v hodnote až 859 Eur. Akciu je možné využiť do 2. mája alebo do vypredania zásob. Ďalšie informácie o celej akcii sú k dispozícii na stránke samsung.sk .

Jedinečný skladací smartfón

Samsung Galaxy Z Fold2 5G je jedinečný skladací smartfón, ktorý zaujme už na prvý pohľad. Keď je zložený, predstavuje supermoderný smartfón s 6,2“ displejom. Rozsiahly displej ponúka dostatok priestoru na písanie správ, telefonovanie aj hranie hier. Keď je rozložený poskytuje až 7,6” displej, ktorý je vyrobený z ultratenkého skla Samsung Ultra Thin Glass. Po otvorení vás očaria bohaté farby technológie Dynamic AMOLED 2X a obrazovka vyžaruje menej modrého svetla, takže ju môžete rozložiť na veľkosť tabletu a sledovať obsah dlhé hodiny pri minimálnej námahe očí.

Prejdite na 4K

Jedným z bonusov je 4K QLED televízor od Samsungu s 55-palcovou obrazovkou, ktorý poskytuje priame zadné podsvietenie a teda bohatšie odtiene čiernej farby. Vďaka 4K sa môžete tešiť na superostré detaily s bezkonkurenčným kontrastom, ale aj na upscalovaný obraz, ktorý posúva divácky zážitok na úplne novú úroveň. Prostredníctvom špecializovaných horných a spodných reproduktorov môžete zažiť živý realistický 3D zvuk, ktorý vás vtiahne hlbšie do deja.

Zbavte sa alergénov

Ako bonus si môžete vybrať aj parnú práčku so sušičkou značky Samsung, ktorá je plná technologických vychytávok. Tie oceníte najmä v tomto období. Technológia Air Wash dezinfikuje vaše oblečenie a zbavuje ho zápachu, takže vždy vonia sviežo. Nepríjemné pachy a 99,9 % baktérií sú odstraňované obyčajným horúcim vzduchom. Vyvárka ani drahé a potenciálne škodlivé chemikálie už nie sú potrebné. Cyklus Hygiene Steam zase zvyšuje kvalitu prania, a to bez predpierania. Vypúšťa z dna bubna paru, ktorá prestúpi každý kúsok oblečenia a odstraňuje uchytené nečistoty, 99,9 % baktérií a alergénov.

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií zo sveta technológií, vypočujte si aj podcasty On/Off by Samsung so Sajfom .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Čerstvá dvojnásobná mamička porovnáva pôrod v Nemecku s osobnými skúsenosťami v Nemocnici AGEL Košice-Šaca

1 h

Košičania môžu do budúcnosti hľadieť naozaj optimisticky.

10 h
Island sa otvoril pre zaočkovaných, ostatní musia počkať.

Na platforme clubhouse diskutujú odborníci na tému výhod pre zaočkovaných.

11 h