Inšpirácia v každej jednej jazde. To je Kia EV6

Začiatkom roka Kia veľkolepo oznámila odvážnu transformáciu značky, ktorú začala predstavením nového loga a sloganu.

Novú éru značky charakterizuje slogan „Movement that inspires“. A práve inšpirácia hrá a bude hrať kľúčovú roľu v budúcnosti značky. Prvým stelesnením inšpirácie a predstaviteľom novej éry Kia je plne elektrický model EV6.

Výnimočný model EV6 poskytuje dojazd viac ako 510 kilometrov, vysoký výkon bez emisií so zrýchlením z 0 na 100km/h za 3,5 sekundy, ultra rýchle nabíjanie na dojazd 100 km už za menej ako 4,5 minút a jedinečný štýl. Je to vôbec prvý výhradne elektrický model Kia, postavený na modulárnej platforme pre plne elektrické vozidlá (E-GMP), čo dovoľuje vytvoriť rovnú podlahu a dostatok vnútorného priestoru aj pri kompaktných vonkajších rozmeroch. Svetová premiéra modelu sa konala 30. marca a jeho predstavenie si môžeš pozrieť nižšie.

Svetová premiéra:

Načítavam video...

Model EV6 je zrodený na to, aby Ťa inšpiroval na každej jednej jazde, ktorú spolu podniknete, či už prostredníctvom odvážneho dizajnu alebo inovatívnych technológii a ohromným elektrickým výkonom.

Inšpiratívny dizajn

Dizajn EV6 je ukážkou ako budú v budúcnosti vyzerať elektrické vozidlá Kia, vzhľadom k tomu, že bol navrhnutý podľa novej filozofie dizajnu, ktorá čerpá inšpiráciu z kontrastov vyskytujúcich sa v prírode i v ľuďoch. Typická „tigria maska“ značky Kia dostala nové digitálne stvárnenie. Svetlá na denné svietenie, ktoré tvoria súčasť tejto „digitálnej tigrej masky“, majú moderný vzhľad a obsahujú „sekvenčný“ dynamický svetelný vzor.

Inovatívne technológie

Model EV6 disponuje súpravou technológií, ktoré zvyšujú bezpečnosť a rozširujú možnosti pripojenia ako aj informačno-zábavných funkcií. Všetko je navrhnuté tak, aby cestovanie bolo jednoduché a bezpečné.

Špičkový informačno-zábavný systém obsahuje dve panoramatické 12-palcové obrazovky s vysokým rozlíšením, ktoré ponúkajú vodičovi ničím nerušený výhľad na vizuálne prvky a intuitívne menu.

Kia kladie dôraz na udržateľnosť a preto boli v EV6 použité ekologické materiály. Sedadlá sú vyrobené z recyklovateľných PET fliaš, vysokokvalitnej umelej kože alebo umelého semišu.

EV6 je vybavený aj head-up displejom s rozšírenou realitou (AR), ktorý premieta informácie o jazde na čelné sklo v zornom poli vodiča. Zobrazuje všetky dôležité informácie, ktoré potrebuješ, aby si mohol šoférovať bezpečne.

Elektrizujúce zrýchlenie

GT verzia modelu EV6 preukazuje technologické prvenstvo značky Kia prostredníctvom spojenia vynikajúceho vysokorýchlostného nabíjania a zrýchlenia, ktoré pripomína superšportový automobil.

Model EV6 GT je vybavený dvoma elektromotormi s výkonom 430 kW a posúva elektrický výkon na novú úroveň. Verzia AWD GT s maximálnym krútiacim momentom 740 Nm zrýchli z nuly na 100 km/h za závratných 3,5 sekundy a dosiahne najvyššiu rýchlosť 260 km/h. Vďaka softvéru elektronického samosvorného diferenciálu si môžu vodiči vychutnať sebaisté ovládanie s dynamickou jazdou a skvelou ovládateľnosťou za každých podmienok.

Ak si pripravený nechať sa inšpirovať modelom EV6 už teraz, máš možnosť vyskúšať plne interaktívnu jazdu vďaka virtuálnej realite. Predaj modelu je naplánovaný na druhú polovicu roka 2021, nakoľko sa predpokladá enormný záujem, už čoskoro bude možnosť predobjednania vozidla, aby nadšenci a prví záujemcovia mali istotu dodania vozidla ešte v roku 2021.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Naučte deti narábať s peniazmi: Máme pre vás niekoľko tipov
  2. GUTEN TAG! Deň plný pohody, zaujímavých destinácií a informácií
  3. Miesto, kde je úspech podnikania zaručený
  4. Choďte za odborníkom. Či vás bolí zub alebo chcete investovať
  5. Firmy a školy sa môžu zbaviť elektroodpadu rýchlo a bezplatne
  6. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy
  7. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte
  8. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine!
  1. Choďte za odborníkom. Či vás bolí zub alebo chcete investovať
  2. Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa h3kovali
  3. Aj jedenáste ocenenie Slovak Superbrands Award putuje do dm
  4. Autocentrá AAA AUTO už za prvý štvrťrok predali 26 000 vozidiel
  5. Firmy a školy sa môžu zbaviť elektroodpadu rýchlo a bezplatne
  6. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy
  7. Relaxačný raj v resorte Drevenice Terchová
  8. Koniec bolesti! Využite výstavné dotácie na masážne kreslo
  1. Cestujte za zlomok ceny. Päť destinácii na dovolenku mimo sezóny 13 833
  2. Revolučná inovácia: Mobil pomáha v boji proti rakovine! 8 328
  3. V púpave je všetko, čo potrebujete 4 731
  4. Zmena pre ľudí s postihnutím: Prichádzajú európske preukazy 3 228
  5. Esplanade - wellnes s pridanou hodnotou 3 129
  6. Veľká zmena pre ľudí s postihnutím 2 868
  7. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike 2 363
  8. Nebudete veriť, že toto skrýva Albánsko. Jeho pláže vyrazia dych 2 080
SkryťVypnúť reklamu

Investovať všetky peniaze iba do jedného aktíva nie je ideálne.

INZERCIA 9 h

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili.

17 h

Už po jedenástykrát sa spoločnosť dm drogerie markt stala nositeľkou ocenenia Slovak Superbrands Award.

18 h
SkryťZatvoriť reklamu