Štvrtok, 24. jún, 2021 | Meniny má JánKrížovkyKrížovky

Niké spúšťa novú kampaň s Jánom Lašákom

Pripravené sú majstrovské benefity pre všetkých hráčov.

„Hokejové MS sú sviatkom všetkých športových fanúšikov, ale rovnako aj tipérov. Chceme ich ako vždy potešiť zaujímavými spotmi a skvelými výhodami. Prinášame majstrovskú kampaň na čele s Jánom Lašákom. Na našich klientov, či už nových alebo existujúcich, čaká niekoľko tipérskych benefitov. Súčasťou kampane sú navyše aj skvelé súťaže na sociálnych sieťach o zaujímavé ceny. V Niké štartujú majstrovské dni,“ prezradil výkonný riaditeľ Niké Ing. Roman Berger.

Majstrovské bonusy

Pre nových hráčov má Niké pripravené viaceré odmeny.Po registrácii a úspešnom overení automaticky dostanú 20 € zadarmo vo voľných tiketoch . Následne sa im prvým vkladom na konto alebo podaným tiketom v pobočke spustí Bonus bez limitu.

Ten má 7 úrovní. Kým prvých šesť ma jasne stanovené odmeny a Niké po ich prekonaní pripíše klientom na ich hráčske kontá až 19 eur, posledná siedma úroveň je najlepšia –je bez limitu. Klienti ju tak môžu prejsť raz, dvakrát, koľkokrát chcú. Sami tak rozhodujú o odmene, akú získajú. Na maximálne využite pritom majú 14 dní.

Nová majstrovská kampaň však prináša výhody aj pre existujúcich klientov. Niké ich predstaví v utorok 18. mája!

Nová kampaň

Súčasťou novej kampane nie sú len majstrovské bonusy, ale aj nové reklamné spoty s hlavnou hviezdou Jánom Lašákom.

„Niké vnímam ako spoločnosť, ktorá intenzívne podporuje slovenský šport. Preto som sa na vzájomné spojenie veľmi tešil. Keď som videl prvýkrát scenár spotov, v dobrom som sa bavil na jeho myšlienke. Následne, keď som uvidel samotnú scénu naživo, bolo to výborné. Hneď po natáčaní som bol zvedavý na finálny výsledok a veľmi som sa na to tešil,“ povedala známa osobnosť slovenského hokeja.

Nové spoty Niké budete môcť sledovať počas najbližších MS v hokeji. Ich premiéru si môžete exkluzívne pozrieť TU.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ponúka dennú formu výučby v prezenčnej i kombinovanej metóde štúdia.

4 h

Naozaj chcete sociálne slabým rodinám a finančne podvyživenej strednej triede zrušiť zaužívané príjmy v podobe stravných poukážok?

5 h

Spoločnosť ORIN pôsobí na slovenskom trhu viac ako 25 rokov.

6 h