Nedeľa, 19. september, 2021 | Meniny má KonštantínKrížovkyKrížovky

Wüstenrot mení svoj korporátny slogan

Spoločnosť predstavila svoj nový slogan „w dobrom aj v zlom“ v nekonvenčnej interaktívnej komunikácii

Wüstenrot po viac ako siedmich rokoch mení svoj korporátny claim. Pôvodný slogan: „život sa mení rýchlo“, skupina nahradila claimom: „W dobrom aj v zlom.“ Nový slogan skupina Wüstenrot predstavila v interaktívnom spote, ktorého dej má možnosť ovplyvňovať samotný divák.

Cieľom komunikácie je ukázať rôzne životné situácie zasadené v kulisách bežného života. Pretože práve v ich rámci sa môže odvíjať príbeh v dobrom, ale aj v zlom. Výlet autom môže byť nezabudnuteľný alebo sa stane niečo, vďaka čomu na celý výlet môžete zabudnúť. Podstatné je, že sa aj v nepríjemných chvíľach máte na koho spoľahnúť, “ hovorí Lukáš Bertók, riaditeľ marketingu a komunikácie skupiny Wüstenrot.

Nosným pilierom kampane je podstránka s interaktívnym spotom, ktorý zachytáva rôzne situácie v rôznych životných etapách. Divákovi autori spotu umožnili jednotlivé situácie vidieť v dobrom alebo zlom svetle jednoduchým stláčaní písmena W alebo klikaním myšou. Kampaň bude prebiehať výlučne v online priestore.

„Štartujúca kampaň je zasadené do online, pretože sa Wüstenrot pre rok 2021 zaviazal nevyužívať na marketingové účely bilbordy, citylighty a ďalšie veľkoplošné reklamné tabule. Wüstenrot svojím krokom chce prispieť do boja s vizuálnym smogom, ktorému sú vystavení obyvatelia takmer každého mesta na Slovensku,“ uzavrel Lukáš Bertók.

Nový claim „w dobrom aj v zlom“ bude Wüstenrot v najbližšom období zavádzať do komunikácie na svojich pobočkách a ďalších nosičoch.

video nájdete na: www.wuestenrot.sk/vdobrom

Prečítajte si aj: Počas koronakrízy vzrástli obavy z dopadov ochorenia či práceneschopnosti

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

22 h

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu