Nedeľa, 19. september, 2021 | Meniny má KonštantínKrížovkyKrížovky

Do celého sveta bez karantény po návrate

Dobré správy pre cestovateľov! Garantované termíny do celého sveta bez karantény.

Od Araratu po pláže Thajska, od Kuby cez Mexiko až k nórskym fjordom. Od fauny Ekvádoru cez safari v Keni na pláže Zanzibaru. Rok a pol sme snívali a teraz sa nám ten sen splnil. Môžeme opäť cestovať! Cestovanie bez karantény platí zatiaľ pre zaočkovaných Slovákov a veríme, že na konci tohto tunela sa svet otvorí všetkým.

A prečo si myslíme, že je v súčasnosti najlepšie cestovať s BUBO?

a) lietame každý deň, žijeme cestovaním, vieme PRUŽNE REAGOVAŤ na všetky zmeny. Sme ako dostihové kone, ktoré boli rok a pol zatvorené v boxoch. Naši sprievodcovia len čakajú na štartový výstrel, aby vám pripravili tú najlepšiu dovolenku.

b) presadzujeme zodpovedné cestovanie. Sme jediná cestovná kancelária a prvá slovenská firma, ktorá otvorene PODPORILA OČKOVANIE už v apríli 2021. Nie sme pritom fanatici, neriešime politiku a nikoho nediskriminujeme. Len sledujeme svet a videli sme vývoj vo Švajčiarsku, Nemecku či Nórsku.

c) BUBO sprievodcovia sú ŠKOLENÍ, aby viedli zájazd bezpečne, v cestovateľskej akadémii, kde medzi školiteľov patria odborníci ako MUDr. Miloš Bubán, riaditeľ záchrannej služby či pán Mistrík.

d) dbáme o vaše BEZPEČIE. Nechceme nič podceniť - rozumieme sa téme a máme najväčšie praktické skúsenosti v SR. Využijeme ich pre našich klientov, ktorých si veľmi vážime.

Máme množstvo garantovaných odchodov do exotiky s odletom už dnes!

Tipy na leto 2021 :

Phuket v 5* hoteli - odchod 22. júla

V Thajsku nie je momentálne nikto a vy budete prví. Zrelaxujete na plážach najväčšieho ostrova Thajska v komforte luxusného hotela na nádhernej pláži a užijete si pocit, aké to je budiť sa v exotickej krajine na plážach teplého Andamanského mora. Vráťte sa do Ázie, do jej najnavštevovanejšej krajiny, skôr ako ostatní.

Nórsko - zlatý trojuholník - odchod 28. júla

Nórsko sa práve otvorilo turistom - využite to a buďte medzi prvými! Naši škandinavisti pre vás pripravili opäť lepší program. Čaká vás najnórskejšie mesto sveta (UNESCO), najdlhší fjord a najväčší ľadovec. Najdlhší cestný tunel sveta, najstrmšia cesta Nórska, slávna Cesta trollov. Oba fjordy UNESCO, najzápadnejšie miesta Škandinávie a krásne Oslo, kde sa ozaj dobre žije. Poďte do Nórska! Bez výletných lodí a davov turistov.

Mexiko - veľký okruh - odchody 17. a 30. júla, 14. augusta

Mexická história plná pyramíd a šamanizmu, gurmánske špeciality a plodiny, ktoré dobyli celý svet, nádherné pláže na brehoch Tichého oceánu a Karibského mora, kde ochutnáme všetky jeho farby modrej, azúrovej a krásnej belasej. Pripravili sme pre vás prepracovanú cestu ríšou Olmékov, Zapotékov, Teotihuacáncov, Toltékov, Máyov, Mixtékov a Aztékov, na ktorej spolupracovali tí najlepší BUBO hispanisti. Jedzte ako Mexičania, spievajte ako Mexičania a milujte život tak ako Mexičania... A po návrate domov nemusíte ísť do karantény!

Kolumbia 5K - odchody 16.júla a 29. júla

Kolumbia patrí medzi najkrajšie krajiny sveta. Zelená džungľa, vysoké Andy s lahodnou kávou, kultúra, fascinujúce pamiatky a pohodové karibské pobrežie. Značne sme rozšírili program, zredukovali sme presuny (pôjdeme aj preletmi) a máme čas sa venovať zážitkom naplno. Ide o kvalitný originál. A po návrate bez karantény.

Keňa - safari a oceán - 5 termínov v lete

Najbezpečnejšia, najlepšia a najdostupnejšia Afrika na trhu. Z Nairobi sa vydáme na trávnaté pláne nádherného safari Masai Mara, ktoré poskytujú život miliónom zvierat. Zebry, antilopy, pakone, levy, hyeny, nosorožce, plameniaky. Záver patrí Indickému oceánu a all inclusive. Poďte do Kene so slovenským sprievodcom. A opäť bez karantény po návrate.

Všetky otázky k cestovaniu vám radi zodpovieme na bubo@bubo.sk

A na záver sa vám chceme ešte raz poďakovať za priazeň. BUBO patrí k firmám, ktorým pandémia najviac skrížila plány rozvoja. Cítili sme sa však vašu podporu a tvrdo sme pracovali na vylepšovaní našich ciest a novom projekte originálnych blogov zo všetkých krajín sveta od pólu k pólu. Nechajte sa inšpirovať.

Už bolo dosť strašenia a chaosu, svet sa vracia do normálu a my vám našu krásnu planétu chceme ukázať v tom najkrajšom svetle. Vidíme sa na cestách.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

21 h

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu