Sobota, 16. október, 2021 | Meniny má VladimíraKrížovkyKrížovky

Chceš sa podieľať na tvorbe novín? Pridaj sa k nám

Moderná tlačiareň hľadá šikovných a spoľahlivých ľudí.

Staňte sa súčasťou tímu, ktorý zodpovedá za tlač printových periodík a ďalších tlačovín. Tlačiareň Petit Press, a.s. v Bratislave prijme do trvalého pracovného pomeru šikovných a spoľahlivých ľudí a to na viaceré pracovné pozície: pomocný tlačiar/tlačiar, obsluha expedičnej linky a vodič VZV/skladník.

Požadujeme odbornú spôsobilosť, manuálnu zručnosť, spoľahlivosť. Termín nástupu je po vzájomnej dohode. Nástupný plat je od 900 €, 750-1100 € + príplatky. Miesto výkonu práce je Bratislava – Petržalka na Kopčianskej ulici 22.

Tlačiareň Petit Press, a.s. je moderná novinová rotačná ofsetová tlačiareň. Používame progresívne technológie a materiály. Dokážeme tlačiť 70-tisíc výtlačkov za hodinu.

Tlačíme periodiká vydavateľstva Petit Press, a.s. – denníky, regionálne týždenníky a reklamné schránkové noviny vlastného vydavateľského domu. Realizujeme tlač pre našich externých zákazníkov zo Slovenska, Čiech, Rakúska a Talianska. Taktiež tlačíme rôzne regionálne a reklamné noviny aj pre slovenských zákazníkov.

Svoju žiadosť o pracovnú pozíciu posielajte poštou alebo emailom najneskôr do 25.10.2021:

Petit Press a.s. – tlačiareň

Ing. Baranovič Ivan

Kopčianska 22

ivan.baranovic@petitpress.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Rehabilitačná lekárka radí 3 kroky vedúce k úľave od bolesti chrbta.

INZERCIA 16 h

Ovocné šťavy sa stali obľúbenou súčasťou ranných rituálov mnohých z nás.

15. okt

V mimoriadne fotogenickom prostredí čaká 5 zaujímavých farebných dediniek.

INZERCIA 15. okt
Skryť Zatvoriť reklamu