SME

Exkluzívny oddych na Slovensku

Je ostrov, na ktorom sídli secesná dáma. Privinie vás do náruče ako dobrá mama.

Ten ostrov je na Slovensku. Jeho pľúcami je prenádherný kúpeľný park, ktorý bez zveličovania pripomína poetické arborétum. Ovíja sa okolo neho Váh a ladne na ňom rozprestierajú chvosty majestátne pávy. Červený koberec vás privedie do pulzujúceho srdca hotelaThermia Palace, kde luxus nie je len nafúknutou frázou.

Harmonický život totiž v dnešnej uponáhľanej dobe potrebuje „protiváhu“- balans, istotu. Každý potrebuje miesto, kde sa vždy môže spoľahnúť na stopercentnú pripravenosť personálu postarať sa o všetko tak, aby ste sa mohli venovať len sebe a oddychu. Nemusíte sa znervózňovať reštrikciami spojenými s cestami do zahraničia. Nemusíte týždne dopredu nič plánovať a pripravovať. Sadnete do auta alebo si doprajte romantickú cestu vlakom a vyberiete sa do Piešťan.

Keď premýšľate, v čom je háčik, ubezpečujeme vás, že žiaden nie je. Piešťanský Kúpeľný ostrov s 5* noblesnou dámou Thermia Palace je miestom, kde sa všetok váš stres, zhon, boliestky i bolesti rozpustia v unikátnej termálnej vode. Ak náhodou niečo nezmôže voda, dorieši to peloid – bahno, ktoré je právom považované za svetový unikát vďaka svojmu blahodarnému liečivému účinku na pohybový aparát. Vysoký obsah síry, teplota vody i bahna, ktorá sa znižuje, aby bola pre ľudí znesiteľná a príjemná. Viac, než 60 kúpeľných a balneologických procedúr v kúpeľnom dome Irma, ktorý je priamo prepojený s Thermiou je lákadlom, ktorému sa len veľmi ťažko odoláva.

Rezervujte si pobyt v hoteli Thermia Palace v ešte dnes!

Hotel Thermia Palace neustále vylepšuje ponuku služieb pre hostí. K Buttler servisu – možnosti užívať si služby osobného komorníka počas celého pobytu pribudla aj nová ponuka tematických kulinárskych večerov a taktiež pobyty, ktoré ponúkajú ešte niečo navyše pre vaše zdravie. Príďte sa zamilovať do Thermie napríklad počasYoga Weekendu s Vierkou Aysi alebo na stránke hotelovej siete Ensana sledujte aktuálne ponuky pobytov, zaujímavých zliav a spestrení zážitku z pobytu na piešťanskom Kúpeľnom ostrove. Tie zvyknú potešiť aj tých, ktorí sú Piešťanom verní už dávno. Už počas jesenných prázdnin si môžete užiť kávu a vychýrený zákusok „Piešťanské bahno“ v cene pobytu a počas jesene vás poteší i jeden bezplatný vstup na koncert podľa aktuálneho programu.

Dáme vám hádanku
A možno nebude len jedna...Mohli by sme začať aj slovami: vedeli ste, že? No urobíme to inak. Poznáte odpoveď na otázku, kde v Piešťanoch ľudia radi jedia? Predsa tam, kde muchy sedia – nie, žartujeme – alebo nie? Je jedno miesto s unikátnym polkruhovým výhľadom do všetkými farbami hrajúceho parku, kde mucha nespí ani v zimných mesiacoch. Už vás nebudeme ďalej napínať. Všetci gurmáni a nadšenci kvalitnej gastronómie si prídu na svoje v Grand restaurant hotela Thermia Palace.

Ubytujte sa v exkluzívnom hoteli Thermia Palace a spoznajte Kúpeľný ostrov a Piešťany.

Keď jej unikátnu atmosféru chcete zažiť na vlastnej koži, je najvyšší čas zarezervovať si pobyt v hoteli Thermia Palace a zistiť, ako to s tým Muchom v Piešťanoch naozaj bolo. Popri tom sa môžete spýtať aj na rozuzlenie legendy, vďaka ktorej symbol páva a pávieho pera nájdete na rôznych miestach Kúpeľného ostrova. Nie je náhoda, že i priečelie prvého 5* kúpeľného hotela na Slovensku zdobí práve poloblúk s vyobrazením symbolu celých Piešťan.

Ste zvedaví na to, prečo sú piešťanské kúpele slovenskou „mekkou“? Láka vás zistiť, čo už po stáročia na tých Piešťanoch všetci vidia? Ideálny moment neexistuje, krásne a unikátne miesta je treba navštíviť hneď, ako sa dá. Tešíme sa na vás!

Všetky potrebné informácie ohľadne rezervácií, aktuálne prebiehajúcich sprievodných akcií či možností zarezervovať si pobyt za výhodných podmienok nájdete na stránkewww.ensanahotels.com/thermia-palace/sk.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 700
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 528
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 529
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 691
  5. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 10 299
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 991
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 692
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 429
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 11 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


20 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


20 h
SkryťZatvoriť reklamu