SME

Teplo, ktoré lieči v každom ročnom období

Pošlite svojich milovaných do tepla! Nemusíte uvažovať výlučne o exotických destináciách.

(Zdroj: Esplanade Health Spa Hotel)

Pošlite svojich milovaných do tepla! Nemusíte uvažovať výlučne o exotických destináciách. Okolo 60 stupňov a to hlboko pod zemou je aj na Slovensku.

Všetkých klaustrofobikov ubezpečujeme, že fárať dva kilometre pod zem za teplom nemusia. Pekne po rovine sa k jeho jedinečným zdrojom dá dostať aj na našej rodnej hrude. Majiteľov náročných príbuzných, ktorým nie je ako darček dobré len tak hocičo potešíme tiež. Tento darček zaručene neofrflú. Práve naopak. Pripravte sa skôr na možnosť, že sa ho budú dožadovať v pravidelných intervaloch.

Uznávame, podľa týchto indícií sa vám asi nepodarí uhádnuť, čo máme na mysli. Ešte chvíľu vás podržíme v napätí. Ďalšou indíciou je, že miesto, ktoré si môžete aj v zime užiť vy alebo vaši blízki je na ostrove. Keď premýšľate nad Žitným ostrovom, premýšľate zle. Tam síce môže byť teplo v zime tiež, ale leda tak pri peci.

Ostrov, ktorý máme na mysli je vzdialený od hlavného mesta necelých 50 minút jazdy. Je miestom, kde aj mimo voliéry ZOO môžete obdivovať majestátnu rodinu pávov. Je miestom, kde za teplom cestovali cisári, maharadžovia, arabskí šejkovia, umelci či vojenskí generáli. Teraz už zaručene viete, že reč je o zimnej dovolenke na piešťanskom Kúpeľnom ostrove.

Hodnotový voucher na pobyty a kúpeľné procedúry na piešťanskom Kúpeľnom ostrove je darček, z ktorého sa bude obdarovaný tešiť celý rok!

Jednou zo stálic a 4 hviezdami sa pýšiacou "hviezdou" piešťanského Kúpeľného ostrova je hotel Esplanade. Právom patrí medzi najobľúbenejšiu voľbu tých, ktorí majú radi vzdušný, svetlý pocit z priestorov, v ktorých trávia svoj čas. Je jednoznačnou "topkou" pre tých, ktorí si aj v chladných dňoch radi doprajú pár dĺžok v bazéne vonku. A je - samozrejme – absolútnou oázou pokoja a splnených prianí pre všetkých wellness nadšencov, ktorí v Balnea Health Spa konečne nájdu všetko, o čom inde len márne snívali.

Aby sme boli konkrétnejší - na 7000 m2 sa zaručene nebudete s nikým tlačiť a určite si viete predstaviť, na koľko spôsobov sa na takej ploche pre váš blahobyt dá využiť termálna voda, bahno a šikovné ruky fyzioterapeutov či masérov.

Darujte svojim milovaným zdravie. Urobiť to môžete prostredníctvom darčekového poukazu. Vo vami zvolenej podobe i s osobným prianím ho môžete vložiť do obálky pod stromček. Hodnotu aj termín darčekového poukazu zvolíte vy, no v priebehu roka môžete termín podľa svojich preferencií zmeniť, nemusíte sa teda báť, že sa do termínu netrafíte. Darčekový poukaz môžete zakúpiť na pobyt v ktoromkoľvek hoteli siete Ensana Health Spa Hotels.

Doprajte zimu v teple sebe alebo teplo v zime svojim blízkym v podobe vianočného darčekového poukazu a zaručene to v tomto prípade bude darček, ktorý poteší kedykoľvek počas nadchádzajúceho roku 2022. Všetky potrebné informácie o hoteloch, pobytoch, darčekových poukazoch a opatreniach súvisiacich s pandemickou situáciou nájdete na stránke www.ensanahotels.com/sk.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,6 milióna čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie tlačové správy

Najčítanejšie správy na SME

Komerčné články

  1. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? Takto internet rozšírite do každého kúta
  2. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  3. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  6. Do ZWIRN OFFICE sa sťahuje špičková zubná klinika 3SDent
  7. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  8. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  1. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  2. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  3. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Dobrovoľníci z MetLife vysadili nové stromy a kríky
  7. MISSia splnená. Projekt Kesselbauer ožíva spokojnými majiteľmi
  8. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 30 697
  2. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 527
  3. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 15 495
  4. McDonald's reštaurácia Košice Jazero ukončuje svoju prevádzku 11 023
  5. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 683
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 9 988
  7. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 9 658
  8. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 404
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Neprehliadnite tiež

Objavte ako Nesto dokáže meniť susedov na silné priateľstvá.


INZERCIA 11 h

Obľubujú ho cyklisti, bežci, romantici aj fanúšikovia histórie. Cyklomost slobody je plný zaujímavostí a stojí za rodinný výlet.


19 h

Tatra banka prináša novú aplikáciu TABI určenú pre najmladších klientov.


20 h
SkryťZatvoriť reklamu