Streda, 10. august, 2022 | Meniny má Vavrinec

SENCOR získal titul Superbrands už 5-krát po sebe!

SENCOR už piatykrát po sebe s prehľadom získal pozíciu najúspešnejšej značky na Slovensku.

Pôvodom japonská značkaSENCOR je na trhu so spotrebnou elektronikou už vyše pol storočia. Precíznosť a kvalita prevedenia sa podpísala pod filozofiu značky, snažiacej sa o čo najväčší používateľský komfort, skĺbený s unikátnym dizajnom a jednoduchým ovládaním. Po domovskej expanzii otvorili značke cestu do Európy kazetové magnetofóny a autorádiá. Na začiatku nového tisícročia to bol práve SENCOR, ktorý prišiel ako prvý na trh s DVD prehrávačmi, podporujúcimi DivX a tiež bol najpredávanejším výrobcom DVB-T set top boxov.

Produkty pre každú oblasť života
SENCOR však na vavrínoch nezaspal a neustále inovuje svoje produkty - od kuchynských a „upratovacích“ spotrebičov cez audio, video a kancelársku techniku a osobnú starostlivosť až po high-tech produkty. O vysokej profesionalite špičkových vývojárov svedčí aj to, že nezostali len pri technologickom vylepšovaní. V spolupráci s dizajnérmi sa im podarilo vniesť emóciu aj do takej, na pohľad obyčajnej kategórie, ako sú kuchynské spotrebiče. Ich neprehliadnuteľné farebné prevedenie utkvie v pamäti každému. Aj to je súčasť filozofie značky: Prinášať ľuďom radosť. Že sa to SENCORu darí svedčí aj fakt, že dnes má doma minimálne jeden Sencor vyše 10 miliónov ľudí z 50 krajín a 5 kontinentov.

Päť ocenení po sebe je vyjadrením priazne

Popularitu a obľúbenosť značkySENCOR na Slovensku potvrdili už piatykrát po sebe aj slovenskí spotrebitelia a Odborná porota Brand Council, ktorí značku ocenili prestížnou cenou Superbrands Slovakia. „Som veľmi rád, že sa nám toto významné ocenenie podarilo získať - a to nie raz, ale rovno päť ročníkov po sebe. Vnímam to ako uznanie kvality a dizajnu výrobkov, ktoré sú v našich domácnostiach obľúbené už niekoľko generácií,“ hovorí Martin Siblík, marketingový riaditeľ spoločnosti FAST PLUS, oficiálneho distribútora značky SENCOR na Slovensku.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Jesenné cesty do exotiky sa oplatia teraz. Pomôžeme vám ich získať so zľavou.

INZERCIA 6 h

Najväčší hit je medový cider. Dá sa kúpiť aj v desiatich Kauflandoch.

INZERCIA 6 h

Kúpte si nové číslo Historickej revue. Alebo využite skvelú akciu pre predplatiteľov.

SkryťZatvoriť reklamu