Pondelok, 8. august, 2022 | Meniny má Oskar

SodaStream bude k zákazníkom ešte bližšie - má vlastný e-shop

Výrobca domácej perlivej vody SodaStream mení svoj web na e-shop - dostupnosť je totiž alfou a omegou tejto značky.

Prístroje a doplnky SodaStream je už možné kúpiť aj cez e-shop sodastream.sk. Prístroje a doplnky SodaStream je už možné kúpiť aj cez e-shop sodastream.sk. (Zdroj: SodaStream)

Líder v oblasti domácej perlivej vody SodaStream je na slovenskom trhu takmer trinásť rokov a za ten čas vybudoval rozsiahlu sieť svojich predajných kanálov. Medzi vyše 700 autorizovaných predajcov patria exponované hyper- a supermarkety, sieť regionálnych potravín FRESH, siete elektropredajní ako napr. PLANEO alebo NAY, zakúpiť si doplnkový tovar a vymeniť bombičku je možné aj v prevádzkach Fax & Copy a v sieti bratislavských papiernictiev ŠEVT. Predajcom a zároveň distribútorom prístrojov a bombičiek SodaStream je aj distribútor potravín LUNYS.

Neustále hľadáme ďalšie možnosti, ako vyjsť našim zákazníkom v ústrety, pretože jednoduchá dostupnosť produktu je v tejto dobe alfou a omegou každého predajcu. Máme viac než sedemsto autorizovaných predajcov, ktorí nám túto dostupnosť po celej republike slušne zabezpečujú. SodaStream je možné zakúpiť si online cez e-shopy našich partnerov, no rozhodli sme sa aj pre vlastný e-shop, ktorým reagujeme na požiadavky moderného sveta,“ hovorí produktový manažér SodaStream na Slovensku Attila Forgon.

Podľa jeho slov sa napriek globálnemu trendu nebude jednať o nosný odbytový kanál. „Zo skúseností z našich zahraničných trhov vyplýva, že pre SodaStream sú kľúčové iné obchodné cesty. Biznis model SodaStreamu nie je zameraný na online, e-shop je teda pre nás doplnkovou a nie primárnou možnosťou a to je aj dôvod, prečo ho spúšťame až po trinástich rokoch nášho pôsobenia na Slovensku,“ vysvetľuje Attila Forgon.

Limitované edície a špeciálne akcie

Na e-shope sodastream.sk budú dostupné okrem všetkých základných modelov prístrojov aj špeciálne limitované edície a akčné ponuky, fľaše, rezervné bombičky do zálohy pre každý prípad a ďalší doplnkový tovar, sirupy a príchute. Pri objednávke nad 39 eur je doprava pre zákazníka zadarmo, rovnako bez poplatku je aj platba kartou. Možný je tiež nákup na dobierku s poplatkom 1,50 eur. E-shop SodaStream nájdete na www.sodastream.sk.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravte sa na folklórny zážitok s magickým výhľadom.

2 h

S týmto predplatným si odomknete SME.sk až na 6 zariadeniach.

INZERCIA 2 h

Častejšia potreba tankovať môže poukazovať na oveľa vážnejší problém.

5. aug
SkryťZatvoriť reklamu