Flexibilita v priestore: Nároky firiem splnia tieto kancelárie

Pandemické obmedzenia prinútili firmy upraviť svoje office stratégie. Trendom je flexibilita – od zmlúv až po veľkosť pracoviska.

Požiadavky nájomcov sa dnes menia prakticky zo dňa a deň a prenajímatelia musia byť na to pripravení. Uprednostňujú flexibilné pracovné priestory ale aj flexibilné nájomné podmienky, čím reagujú na strategické potreby v agilnom alebo hybridnom prostredí. V hlavnom meste sú synonymom flexibility a prémiovosti priestorymyhive offices, ktoré ponúkajú nové štandardy v oblasti infraštruktúry, služieb a budovania komunity v rámci kancelárskych budov. Veľkosť priestorov či dĺžka zmluvy tak nie je otázkou niekoľkoročných viazaností, ale naopak, v myhive nájomcom poskytujú maximálnu flexibilitu.

„Moderná kancelária sa musí prispôsobiť individuálnym potrebám nájomcov. Či už ide o startupy alebo väčšie korporáty, s naším inovatívnym konceptom prichádzajú flexibilné nájomné zmluvy a priestory, ktoré umožňujú krátkodobé rozšírenie alebo zmenšenie priestorov či počtu pracovných miest.Kombinujeme vysokokvalitné coworkingové priestory s výhodami moderného sídla, ktoré ponúka priestranné kancelárie, všestranné služby a vynikajúcu infraštruktúru s prepojeným nákupným centrom VIVO! Bratislava, “ vysvetľuje Adrián Bódis, Country Manager koncernu IMMOFINANZ pre Slovenskú republiku.

Od jedného stola až po celé poschodie

Kým na jednej strane si freelanceri či startupy môžu prenajímať jeden stôl so zdieľanou infraštruktúrou už od jedného mesiaca, na strane druhej majú väčšie spoločnosti možnosť si kedykoľvek zväčšiť alebo zmenšiť priestor na prenájom v závislosti od svojich konkrétnych potrieb.Priestory sú pritom ideálne pre každý typ podnikateľa a dajú sa prenajať spontánne prostredníctvom aplikácie.

Prehľad flexibilných produktov myhive:

myflex

Flexibilné nevyhradené pracovné miesto bez prideleného stola v cowork-u. Ideálny pre ľudí, ktorí radi pracujú v meniacom sa prostredí a nepotrebujú stále pracovné miesto. K dispozícii od 1 mesiaca, cena je all-inclusive a zahŕňa výhody členstva v myhive (vrátane podujatí, aplikácie myhive), kompletnú kancelársku infraštruktúru a komplexné služby.

mydesk

Vyhradený pridelený pracovný stôl v cowork-u pre ľudí, ktorí radi pracujú vo väčšej skupine ľudí. K dispozícii od 1 mesiaca, all-inclusive zahŕňa výhody členstva v myhive (vrátane podujatí, aplikácie myhive), plnú kancelársku infraštruktúru a komplexné služby.

myroom

Ide o vyhradenú oddelenú kancelársku miestnosť v našej coworkingovej zóne pre ľudí, ktorí majú radi atmosféru spolupráce vo vlastnom tíme. K dispozícii od 1 mesiaca, all-inclusive cena zahŕňa výhody členstva v myhive (vrátane podujatí, aplikácie myhive), plnú kancelársku infraštruktúru a komplexné služby.

myoffice

Novinka na trhu. Dizajnová kancelária so samostatným vchodom a kompletnou súkromnou infraštruktúrou a zázemím na prenájom dostupná na prenájom od 1 mesiaca. Ideálne riešenie pre spoločnosti s viac ako 30 zamestnancami. Ponuku myoffice je možné prispôsobiť aj na základe individuálnych požiadaviek nájomcu, jeho vlastného dizajnu a štandardov.

Veľkorysý priestor v atraktívnom dizajne

Hlavným znakom flexibilných produktov myhiveje veľkorysý priestor, t. j. cca 10 m2 / stôl (približne o 100 % väčší v porovnaní so zaužívaným coworkovým štandardom), atraktívny dizajn, vysokokvalitné protihlukové zariadenie a nábytok vyhotovený na mieru, dostatok denného svetla, ako aj špičková kancelárska infraštruktúra a služby. Samozrejmosťou je dodržanie všetkých zdravotných a bezpečnostných predpisov.

„Náš nový koncept je odpoveďou na meniaci sa trend v kancelárskom sektore. Bol navrhnutý tak, aby bol funkčný a luxusný zároveň. K overenému štandardu našimi spokojnými nájomcami, živej komunite či hotelovému dizajnu pod značkou myhive pridávame maximálnu flexibilitu a all-inclusive služby, ktoré sú v moderných pracovných priestoroch súčasnosti a budúcnosti nevyhnutnosťou, “ približuje Adrián Bódis. Kancelárie myhive tak spájajú sociálne aspekty klasického coworkingového priestoru s plnohodnotným prémiovým servisom moderného sídla.Každý nájomca sa môže spoľahnúť na služby concierge, ktorý organizuje kvety a mnoho ďalších vecí, zatiaľ čo komunitní manažéri sa starajú o to, aby nájomcovia nadväzovali kontakty pri mnohých spoločenských príležitostiach.

Nová éra v kancelárskom sektore

Skutočnosť, že kancelársky sektor zažíva novú éru a nie úpadok, potvrdzujú svojím záujmom aj nájomcovia myhive towers Vajnorská. „Máme za sebou úspešný rok a v tomto trende rovnako úspešne pokračujeme aj tento rok. Výsledkom našej práce pri vytváraní moderných pracovísk je záujem nových či existujúcich nájomcov a obnova zmlúv stálych klientov. Začiatkom tohto roka sme nájomcom prenajali ďalšie priestory, napr. Cisco Systems Slovakia rozšírila svoje priestory v rámci Tower 1 a predĺžili sme zmluvy existujúcim nájomcom v celkovej rozlohe 4 100 m2. V roku 2021 sme prenajali priestory novým nájomcom, rôznym väčším i menším spoločnostiam, ako sú CPM Slovakia s. r. o, gd - Team, a. s., a LPP, s. r. o. ,“ dodáva Bódis, pričom celková leasingová aktivita (noví nájomcovia a predĺženia existujúcich zmlúv) za minulý rok predstavuje plochu takmer 5 500 m2.

SkryťVypnúť reklamu

7. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike 2 387
  8. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte 2 268
SkryťVypnúť reklamu

Hľadáme ľudí, ktorí pocestujú od Himalájí po Amazóniu a budeme ich za to platiť.

INZERCIA 3 h

Podnikateľov môžu zaskočiť neuhradené faktúry zo silných exportných trhov.

INZERCIA 3 h

Architektonický unikát v dedine Alberobello navštevujú turisti z celého sveta.

SkryťZatvoriť reklamu