Tešte sa na leto. Nezmeškajte first moment zľavu do 35 percent

Začnite plánovať. Tieto destinácie sa oplatí sledovať v ponukách na leto 2024.

(Zdroj: Canva.com)

Letná dovolenka v Európe alebo radšej exotika? Ak máte jasnú predstavu, first moment ponuky sú práve pre vás.

Nákup dovolenky v predstihu uprednostňujú najmä ľudia, ktorí majú pevne stanovený termín dovolenky alebo nechcú robiť pri svojej dovolenke žiadne kompromisy.

Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou

„Skorá rezervácia letnej dovolenky je rozumným rozhodnutím. V období first moment zliav si klienti môžu vybrať lety z viacerých možností leteckých spoločností a ubytovanie je k dispozícii pre viac členné skupinky. Cestovné kancelárie pripravili aj výhodné zľavy pre rodiny s deťmi,“ hovorí Jana Polláková z dovolenka.sme.sk.

Ak si zakúpite first moment dovolenku na leto 2024, máte možnosť získať nielen dobré zľavy, ale aj ďalšie výhody:

• Väčší výber ubytovania a voľné kapacity aj v 4* a 5* hoteloch.
  • Široký výber ubytovania pre rodiny s deťmi, ako sú napríklad rodinné izby s oddelenou spálňou.
  • Výhodné zľavy až do 35 percent.
  • Možnosť výberu dovolenky s odletom z Viedne, Bratislavy alebo iných letísk na Slovensku.

Ktoré destinácie sa oplatí sledovať?

Turecko

Dlhoročná jednotka medzi destináciami je obľúbená pre špičkovú kvalitu hotelov a služby all inclusive. V tureckých rezortoch si užijete dovolenku pre celú rodinu. Doprajte si čas na oddych od každodenných povinností a užívajte si slnko, skvelú gastronómiu i komfort hotelov.

Cez first moment nakúpite aj najobľúbenejšie letoviská Side, Antalya či Alanya, kde budete mať možnosť vybrať si hotely i izby podľa vašich požiadaviek za nízke ceny. Nielen Stredozemné, ale aj Egejské more a jeho Egejská riviéra či letovisko Bodrum objavuje čoraz viac dovolenkárov.

Dovolenkujte v populárnom Turecku >>

Egypt

Ďalšia obľúbená destinácia na severe Afriky je v centre pozornosti od jari do jesene, no za slnkom a príjemnými teplotami okolo 20 stupňov môžete do Egypta cestovať i počas zimy.

Jedným z lákadiel je práve stabilné počasie, teplé a čisté more a kvalitné služby rezortov pre páry, rodiny s deťmi či seniorov. V spojení s bohatou históriou a pamiatkami, ktoré berú dych, si môžete užiť dovolenku plnú zážitkov.

Cestujte na dovolenku do Egypta >>

Grécko

Grécko dostalo do vienka ostrovné krásy i pestré pobrežie a vnútrozemie. Môže sa pochváliť plážami, ktoré patria medzi najčistejšie v Európe, za čo si vyslúžili ocenenie modrej vlajky. First moment zľavy sa oplatia najmä tým, ktorí cestujú v skupinách a radi by mali istotu izieb v rovnakom hoteli.

Ani po rokoch neomrzí a dovolenkári si opakovane môžu vytvoriť vyváženú kombináciu príjemného oddychu a spoznávania. Grécke rezorty a hotely sa postarajú o váš komfort. Požičajte si auto, štvorkolku alebo skúter a vydajte sa na cestu po poznaní. Objavujte antické pamiatky, skryté osamotené pláže, taverny v malých dedinách či nádherné výhľady.

Pozrite si lokality, kde môžete v Grécku dovolenkovať >>

Albánsko

Severný sused Grécka sa už niekoľko rokov pomaly dostáva do povedomia. Hoci je relatívne novým prírastkom na turistickej mape, ponúka autentickejší a osobnejší zážitok, ktorý ešte nie je prevalcovaný masovým turizmom.

Albánsko má bohatú históriu a rozmanité kultúrne dedičstvo. Počas dovolenky môžete preskúmať staroveké ruiny, stredoveké hrady a múzeá.

V porovnaní s inými európskymi krajinami je Albánsko relatívne cenovo dostupné.

Populárne sú najmä letoviská Drač (Durrës), Saranda (Sarandë) či Ksamil. Nové hotely, skvelé služby a pláže s bielym pieskom sú len pár lákadlami, prečo sa oplatí mať túto krajinu vo svojom hľadáčiku aj v roku 2024.

Naplánujte si dovolenku v Albánsku >>

Ischia

Ischia v Neapolskom zálive bola pri slávnejšom Capri nenápadným ostrovom. Preto si stále zachováva pomerne pokojný charakter, kde ľahko zabudnete na to, aký je deň.

Hoci ostrov je neveľký, jeho nevšedné krásy, mnohé termálne pramene, možnosti turistiky a prechádzok si postupne získavajú priaznivcov, ktorí sa na Ischiu pravidelne vracajú. Väčšie i menšie hotely s rodinnou atmosférou a 34 kilometrov pláží sú tými správnymi ingredienciami pre príjemný relax.

Objavte čaro ostrova Ischia >>

Španielsko

Španielsky temperament, kultúra, kuchyňa, pobrežné i ostrovné letoviská lákajú každý rok množstvo turistov. Výhodné first moment zľavy odporúčame sledovať najmä na Baleárskych ostrovoch Malorka, Menorka a Ibiza.

Zatiaľ čo Menorku začali Slováci intenzívnejšie objavovať najmä posledné roky vďaka priamym spojeniam, Malorka už má svojich fanúšikov, ktorí vyhľadávajú rušné letoviská v okolí hlavného mesta Palma, ale aj pokojnejšie na východe ostrova. Za zmienku určite stojí aj Ibiza, ktorá nie je len o baroch, ale aj umení, spojení starého a nového v najväčšom meste Dalt Vila, alebo potápaní.

Vyberte sa spoznávať španielsky temperament >>

Južný Cyprus

Cyprus ponúka skvelé podmienky na rodinnú dovolenku aj oddych vo dvojici. Jeho južná časť je rušnejšia ako severná, získa si vás kvalitnými službami i priezračným morom. Ak ležanie na pláži radi spojíte s aktívným oddychom, vyberte sa na vidiek a spoznávajte malé mestečká, archeologické lokality s antickými náleziskami.

Naplánujte si svoju dovolenku na Južnom Cypre >>

SkryťZatvoriť reklamu