Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Stiahni si nové Horkýže Slíže a zaplať, koľko sám chceš!

Klikni na www.t-musiccity.sk a nový album Horkýže Slíže 54 dole hlavou je Tvoj!

T-Mobile má pre teba ďalšiu hudobnú špecialitku: najnovšiu produkciu kráľa hudobnej recesie Kuka a jeho kapely.

Choď na http://www.t-musiccity.sk/albumy.php , stiahni si album 54 dole hlavou a sám sa rozhodni, na koľko si ceníš slovenskú hudbu! Len ty totiž určuješ, koľko si ochotný dať za tento album. Navyše sa tak môžeš pridať k tým fanúšikom, ktorí si úplne nové Horkýže Slíže vypočujú v exkluzívnej predpremiére - 3 týždne pred oficiálnym vydaním. Tak neváhaj a využi šancu, ktorú máš na Slovensku po prvýkrát!

To ale nie je všetko! T-Mobile ako líder v oblasti online hudby na Slovensku Ti čoskoro prinesie aj ďalšie nové slovenské albumy na stiahnutie.

Poď do toho! Na http://www.t-musiccity.sk/albumy.php si teraz stiahneš nové Horkýže Slíže za cenu, akú si povieš!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.