Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Stiahni si exkluzívne nové Lavagance a zaplať, koľko sám chceš!

Klikni na www.t-musiccity.sk a album I Like This Temper od Lavagance je Tvoj!

Nenechaj si ujsť skutočnú hudobnú lahôdku, ktorú pre Teba opäť pripravil T-Mobile: najnovší album talentovanej slovenskej experimentálnej skupiny Lavagance, ktorá sa v júni predstavila v Bratislave ako predkapela legendárnych Depeche Mode.

Choď na www.t-musiccity.sk, stiahni si album I Like This Temper a sám sa rozhodni, na koľko si ceníš slovenskú hudbu! Len ty totiž určuješ, koľko si ochotný dať za ich album. Navyše máš možnosť vypočuť si úplne nové Lavagance v exkluzívnej predpremiére už 15. októbra, zatiaľ čo oficiálne vydanie albumu na CD nosiči je naplánované až na polovicu novembra. Preto neváhaj a využi šancu, ktorá sa ti na Slovensku tak často nenaskytne!

Okrem nového albumu na portáli www.t-musiccity.sk nájdeš aj predchádzajúce albumy Lavagance - Divine Darkness, Orthodox Experience a Back to Attraction.

Poď do toho! Na www.t-musiccity.sk si teraz stiahneš Lavagance za cenu, akú si sám vyberieš!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.