Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Nenechávajte fotografie v počítači, vyskúšajte CEWE fotoknihu!

Hovorí sa, že dnes je fotografom už každý. V počítačoch sa nám hromadia stovky fotografií, ku ktorým sa málokedy vrátime. Stará romantika prezerania fotoalbumov akoby už úplne zanikla.

Našťastie existujú nové možnosti, ako premeniť nuly a jednotky digitálneho sveta do reálnej fyzickej podoby. Dostupné je vyvolanie fotografií cez internet (i v našej SME online fotozberni), menej tradičná tlač fotiek na plátno a teraz i čoraz obľúbenejšia fotokniha.

fotokniha2_res.jpg

Čo je CEWE Fotokniha?

CEWE Fotokniha, ktorú si môžete objednať cez SME online fotozberňu, je moderná alternatíva fotoalbumu. Ide o profesionálne zviazanú knihu s vašimi fotografiami od najväčšieho spracovateľa fotokníh v Európe. Na tlač fotokníh sa používajú najmodernejšie zariadenia, zároveň každá fotokniha prechádza prísnou výslednou kontrolou a na záver je ručne balená. Fotografie sú vytlačené na hrubom tlačiarenskom papieri a najnovšie je i možnosť tlače na pravý fotopapier, čiže kvalita vašich fotografií a brilantné farby vyniknú ešte viac.

Príprava fotoknihy je plne vo vašich rukách. Stačí si stiahnuť bezplatný softvér Môj CEWE Fotosvet, vybrať tie najkrajšie z vašich fotografií a spustiť asistenta, ktorý usporiada fotografie na základe vašich volieb a zabudovaných algoritmov. Samozrejme dodatočne môžete fotografie usporiadať a upraviť podľa svojich predstáv. Ovládanie softvéru je intuitívne a každý zvládne zmenu pozadia, zväčšovanie alebo zmenšovanie fotografií či vkladanie a formátovanie textov.

fotokniha3_res.jpg

Ako fotoknihu objednať?

CEWE fotoknihu si môžete objednať priamo cez softvér, v ktorom ju zhotovíte. Objednávku odošlete online na spracovanie do fotolaboratória, pričom si môžete zvoliť doručenie poštou alebo na jednu z viac ako 440 zberní po celom Slovensku. Platbu je možné uskutočniť platobnou kartou cez internet, v hotovosti na zberni ale na dobierku, ak si zvolíte doručenie poštou.

Vyskúšajte to!

SME online fotozberňa pripravila akciu na najmenšiu fotoknihu - 26-stranový fotozošit s rozmermi 14 x 13 cm, ktorý si do 15. augusta môžete objednať iba za 3,50 €.

fotokniha4_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .