Atmosféra talianskej kaviarne u vás doma

Voňavé espresso po jedle, krémové cappuccino pre návštevu, lahodné latte macchiato po celodennom nakupovaní alebo silná, dvojitá XXL káva pre štart do náročného pracovného dňa. S novými kávovarmi Siemens EQ.7 sa môžte odmeniť šálkou profesionálne uverenej kávy kedykoľvek aj priamo doma. Na prípravu akejkoľvek kávovej špeciality stačí vďaka funkcii „one touch “ stlačiť iba jedno tlačidlo a sám kávovar so zručnosťou skúseného baristu naservíruje hotovú kávu. Neuveriteľne tichý a jemný mlynček z kvalitnej keramiky „silent cream drive “ melie kávové zrná pre každú šálku osobitne, čím zaručí pôžitok arómy čerstvo zomletej kávy pri každom servírovaní. Vďaka systému „senso flow “, ktorý pri procese sparovania udržiava stabilnú teplotu 90 až 95 °C, má takto pripravené espresso plne rozvinutú arómu a hustú, orieškovohnedú cremu. Milovníci kvalitného cappuccina a lahodného macchiata, ktorí vedia, ako má správna biela čiapočka na ich káve vyzerať, určite ocenia funkciu „cream center“. Inovovaná mliečna dýza vytvára vo veľmi malom priestore výnimočne silné vírenie, výsledkom čoho je neuveriteľne hustá a zároveň jemná mliečna pena. Externý zásobník na mlieko je tepelne izolovaný a mlieko tak vydrží chladné a čerstvé po celé hodiny. K absolútnej dokonalosti vašu kávu privedie integrovaný vodný filter BRITA , ktorý eliminuje látky zhoršujúce arómu a chuť kávy a zároveň zamedzuje tvorbe vodného kameňa.

Káva je vec individuálnej chuti. Kávovar Siemens preto umožňuje zvoliť si požadovaný stupeň jemnosti mletia, množstvo vody a pridanej kávy a vytvoriť si tak kávu presne podľa vlastnej chuti. Vďaka funkcii „My coffee ” je možné uložiť toto nastavenie do pamäte kávovaru a doprieť si obľúbenú kávu pohodlne každé ráno.

Cena: 1 399,20 €

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.