Atmosféra talianskej kaviarne u vás doma

Voňavé espresso po jedle, krémové cappuccino pre návštevu, lahodné latte macchiato po celodennom nakupovaní alebo silná, dvojitá XXL káva pre štart do náročného pracovného dňa. S novými kávovarmi Siemens EQ.7 sa môžte odmeniť šálkou profesionálne uverenej kávy kedykoľvek aj priamo doma. Na prípravu akejkoľvek kávovej špeciality stačí vďaka funkcii „one touch “ stlačiť iba jedno tlačidlo a sám kávovar so zručnosťou skúseného baristu naservíruje hotovú kávu. Neuveriteľne tichý a jemný mlynček z kvalitnej keramiky „silent cream drive “ melie kávové zrná pre každú šálku osobitne, čím zaručí pôžitok arómy čerstvo zomletej kávy pri každom servírovaní. Vďaka systému „senso flow “, ktorý pri procese sparovania udržiava stabilnú teplotu 90 až 95 °C, má takto pripravené espresso plne rozvinutú arómu a hustú, orieškovohnedú cremu. Milovníci kvalitného cappuccina a lahodného macchiata, ktorí vedia, ako má správna biela čiapočka na ich káve vyzerať, určite ocenia funkciu „cream center“. Inovovaná mliečna dýza vytvára vo veľmi malom priestore výnimočne silné vírenie, výsledkom čoho je neuveriteľne hustá a zároveň jemná mliečna pena. Externý zásobník na mlieko je tepelne izolovaný a mlieko tak vydrží chladné a čerstvé po celé hodiny. K absolútnej dokonalosti vašu kávu privedie integrovaný vodný filter BRITA , ktorý eliminuje látky zhoršujúce arómu a chuť kávy a zároveň zamedzuje tvorbe vodného kameňa.

Káva je vec individuálnej chuti. Kávovar Siemens preto umožňuje zvoliť si požadovaný stupeň jemnosti mletia, množstvo vody a pridanej kávy a vytvoriť si tak kávu presne podľa vlastnej chuti. Vďaka funkcii „My coffee ” je možné uložiť toto nastavenie do pamäte kávovaru a doprieť si obľúbenú kávu pohodlne každé ráno.

Cena: 1 399,20 €

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.