Streda, 16. október, 2019 | Meniny má Vladimíra

World TopInvestor - hlavná cena: 1 kg zlatá tehla!

Súťaž je jednou z najzaujímavejších a najlepšie postavených online súťaží.

Súťaž  je jednou z najzaujímavejších a najlepšie postavených online súťaží.

Súťaž World Top Investor 2009-2010 je jednou z najzaujímavejších a najlepšie postavených medzinárodných online burzových súťaží, ktorej sa môžu zúčastniť rovnako amatérski aj profesionálni obchodníci.

Zvláštnosťou je, že súťažiaci obchodujú v priebehu celého jedného roka, v reálnom čase, s reálnymi financiami, s vlastnými investičnými stratégiami a schopnosťami, ktorými súťažiaci zhodnocujú svoj kapitál, na základe čoho sa vyvinie celkové poradie po ukončení súťaže.

Súťaž sa začína 1. apríla 2009 a končí 31. marca 2010. V priebehu trvania súťaže bude na oficiálnej webovej stránke denne aktualizované aktuálne poradie medzinárodnej aj domácej súťaže.

BUDA-CASH Brókerház organizuje túto súťaž s výlučným právom v dvoch krajinách - v Slovenskej republike a v Maďarsku. Každý súťažiaci bude prihlásením do súťaže automaticky zaradený aj do medzinárodnej súťaže World TopInvestor. Klienti InveStore (BUDA-CASH Zrt. - pobočka Bratislava) a klienti BUDA-CASH Brókerház Zrt. budú súťažiť okrem prestíže v Súťaži World TopInvestor o spoločnú hlavnú cenu - 1 kg zlatú tehlu.

Súťaž World TopInvestor 2009-2010 spočíva v obchodovaní prostredníctvom online platformy pre súťažiacich v každej krajine; takto sú výsledky všetkých súťažiacich priebežne porovnávané. Slovenskí súťažiaci obchodujú prostreníctvom platformy InveStore Trader, ktorý ponúka na 22 svetových burzách možnosť obchodovať s viac ako 160-timi devízovými pármi, 11-timi hlavnými burzovými indexami a komoditami (zlato, striebro, ropa), a tým rozšíriť svoje portfolio.

Z dôvodu uľahčenia obchodovania (pre klientov a súčažiacich) sme rozšírili a vynovili platformu, a čo je najdôležitejsie - od začiatku súťaže nebude možné obchodovať už len prostredníctvom PC, ale aj cez WebTrader či MobilTrader - súťažiaci budú môcť uzatvárať obchody prostredníctvom svojho mobilného telefónu, a takto môžu  kedykoľvek a odvšadiaľ sledovať pohyby na trhu.

Do súťaže World TopInvestor 2009-2010 sa môžu prihlásiť všetci, ktorí sa zaregistrovali na oficiálnej webovej stránke www.worldtopinvestor.sk. Podmienkou účasti v súťaži je otvorenie klientského účtu v InveStore (BUDA-CASH Zrt. - pobočka Bratislava) vkladom minimálne 5000 €. Medzinárodná súťaž začína 01.04. 2009 a prihlásiť sa môžete najneskôr do 20. 04. 2009.

Stiahnite si pred začiatkom súťaže online obchodovaciu platformu InveStore Trader, vďaka ktorej si môžete ochodovanie vyskúšať úplne bezplatne po dobu 20-tich pracovných dní s reálnymi trhovými cenami. Zamestnanci InveStore Vám ukážu a vysvetlia základy obchovania na platforme.

Pre ďalšie informácie navštívte našu stránku www.worldtopinvestor.sk alebo zavolajte na číslo (02) 5262-1895.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.

Ojazdené pneumatiky odovzdajte, šetríte tak životné prostredie

Trápi vás po každej sezóne otázka, čo robiť s ojazdenými gumami? Riešenie je jednoduché, vráťte ich distribútorom.