Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Zaujíma vás investovanie? Stretnite sa s odborníkmi!

Sledujete správy z kapitálových trhov, kurzy mien alebo vývoj komodít? Premýšľate o investícii do akcií, podielových fondov alebo špekulácii na pohyb mien? Stretnite sa s odborníkmi, ktorí vám poradia, ako to urobiť!

Sledujete správy z kapitálových trhov, kurzy mien alebo vývoj komodít? Premýšľate o investícii do akcií, podielových fondov alebo špekulácii na pohyb mien? Stretnite sa s odborníkmi, ktorí vám poradia, ako to urobiť!

Spoločnosť brokerjet Českej sporiteľne, jeden z najväčších online obchodníkov s cennými papiermi v Českej republike, teraz usporadúva na Slovensku Roadshow Online investovanie v praxi.

Ide o vzdelávacie semináre, na ktorých sa dozviete, aký je rozdiel medzi investovaním cez internet, teda online, a klasickým investovaním cez banku alebo makléra cez telefón. Oboznámite sa s produktmi, do ktorých je možné  investovať, a dozviete sa, ktoré z nich sú vhodné pre začínajúcich investorov. Na záver sa pozriete, aký jednoduchý je nákup akcií na americkej burze, a pokiaľ budete mať šťastie, môžete si ho reálne aj vyskúšať.

Kedy sa semináre konajú?

27. apríla v Košiciach

28. apríla v Žiline

29. apríla v Bratislave

Prihláste sa na seminár ešte dnes! Pokračujte tu.

Pokiaľ si otvoríte účet do 15. 5. 2009 a pripojíte sa tak k viac ako 14 000 zákazníkom, ktorí cez brokerjet na kapitálových trhoch obchodujú, môžete získať 50 % zľavu na poplatkoch až do konca júna 2009 a tiež dve publikácie o investovaní - Ako sa stať intradenným finančníkom a Kompletný sprievodca psychológiou obchodovania.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu