Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Zaujíma vás investovanie? Stretnite sa s odborníkmi!

Sledujete správy z kapitálových trhov, kurzy mien alebo vývoj komodít? Premýšľate o investícii do akcií, podielových fondov alebo špekulácii na pohyb mien? Stretnite sa s odborníkmi, ktorí vám poradia, ako to urobiť!

Sledujete správy z kapitálových trhov, kurzy mien alebo vývoj komodít? Premýšľate o investícii do akcií, podielových fondov alebo špekulácii na pohyb mien? Stretnite sa s odborníkmi, ktorí vám poradia, ako to urobiť!

Spoločnosť brokerjet Českej sporiteľne, jeden z najväčších online obchodníkov s cennými papiermi v Českej republike, teraz usporadúva na Slovensku Roadshow Online investovanie v praxi.

Ide o vzdelávacie semináre, na ktorých sa dozviete, aký je rozdiel medzi investovaním cez internet, teda online, a klasickým investovaním cez banku alebo makléra cez telefón. Oboznámite sa s produktmi, do ktorých je možné  investovať, a dozviete sa, ktoré z nich sú vhodné pre začínajúcich investorov. Na záver sa pozriete, aký jednoduchý je nákup akcií na americkej burze, a pokiaľ budete mať šťastie, môžete si ho reálne aj vyskúšať.

Kedy sa semináre konajú?

27. apríla v Košiciach

28. apríla v Žiline

29. apríla v Bratislave

Prihláste sa na seminár ešte dnes! Pokračujte tu.

Pokiaľ si otvoríte účet do 15. 5. 2009 a pripojíte sa tak k viac ako 14 000 zákazníkom, ktorí cez brokerjet na kapitálových trhoch obchodujú, môžete získať 50 % zľavu na poplatkoch až do konca júna 2009 a tiež dve publikácie o investovaní - Ako sa stať intradenným finančníkom a Kompletný sprievodca psychológiou obchodovania.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.