Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Zaujíma vás investovanie? Stretnite sa s odborníkmi!

Sledujete správy z kapitálových trhov, kurzy mien alebo vývoj komodít? Premýšľate o investícii do akcií, podielových fondov alebo špekulácii na pohyb mien? Stretnite sa s odborníkmi, ktorí vám poradia, ako to urobiť!

Sledujete správy z kapitálových trhov, kurzy mien alebo vývoj komodít? Premýšľate o investícii do akcií, podielových fondov alebo špekulácii na pohyb mien? Stretnite sa s odborníkmi, ktorí vám poradia, ako to urobiť!

Spoločnosť brokerjet Českej sporiteľne, jeden z najväčších online obchodníkov s cennými papiermi v Českej republike, teraz usporadúva na Slovensku Roadshow Online investovanie v praxi.

Ide o vzdelávacie semináre, na ktorých sa dozviete, aký je rozdiel medzi investovaním cez internet, teda online, a klasickým investovaním cez banku alebo makléra cez telefón. Oboznámite sa s produktmi, do ktorých je možné  investovať, a dozviete sa, ktoré z nich sú vhodné pre začínajúcich investorov. Na záver sa pozriete, aký jednoduchý je nákup akcií na americkej burze, a pokiaľ budete mať šťastie, môžete si ho reálne aj vyskúšať.

Kedy sa semináre konajú?

27. apríla v Košiciach

28. apríla v Žiline

29. apríla v Bratislave

Prihláste sa na seminár ešte dnes! Pokračujte tu.

Pokiaľ si otvoríte účet do 15. 5. 2009 a pripojíte sa tak k viac ako 14 000 zákazníkom, ktorí cez brokerjet na kapitálových trhoch obchodujú, môžete získať 50 % zľavu na poplatkoch až do konca júna 2009 a tiež dve publikácie o investovaní - Ako sa stať intradenným finančníkom a Kompletný sprievodca psychológiou obchodovania.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.