Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Odhaľte netušené možnosti kreditných kariet

Podľa štatistík sú dnes klienti bankových ústavov čoraz informovanejší a vedia využívať výhody, ktoré sa im ponúkajú. Príkladom sú kreditné karty a ich stále rastúca obľúbenosť u slovenských zákazníkov.

Podľa štatistík sú dnes klienti bankových ústavov čoraz informovanejší a vedia využívať výhody, ktoré sa im ponúkajú. Príkladom sú kreditné karty a ich stále rastúca obľúbenosť u slovenských zákazníkov.

web-krka_botysk.gif

Podľa spoločnosti MasterCard® jednoznačne vidno, že slovenskí zákazníci pristupujú k svojim financiám čoraz aktívnejšie. Je to dané ich vyššou vzdelanosťou a snahou čo najviac využiť ponúkané služby vo svoj prospech.

Ľuďom zvyknutým spoliehať sa pri hľadaní optimálneho bankového produktu na svoj úsudok je určený interaktívny server www.kreditky.sk so svojou novou službou vyhľadávača kreditných kariet MasterCard.

Aký je rozdiel medzi platobnou, debetnou a kreditnou kartou?

Platobné karty - v zásade sa delia na debetné a kreditné.

Debetné karty - ide o najbežnejší typ kariet. Ich používaním čerpáte financie z vášho bežného účtu.

Kreditné karty - nie sú viazané na bežný účet. Prostredníctvom kreditných kariet čerpáte úver alebo kredit, ktorý neskôr splácate. Jednou z hlavných výhod kreditných kariet je využitie tzv. bezúročného obdobia.

Názorné vysvetlenie rozdielov a výhod nájdete na www.kreditky.sk.

Vyhľadajte si svoju optimálnu kreditnú kartu

Prostredníctvom tohto vyhľadávača kreditných kariet možno na serveri nájsť ucelený prehľad kreditných kariet MasterCard, ktoré v súčasnosti ponúkajú slovenské bankové ústavy. Potenciálni klienti tak môžu porovnať časové rozmedzie pri bezúročnom období, výšku úrokových sadzieb alebo ročných poplatkov za vedenie karty. Za vydanie karty klient väčšinou neplatí nič. Dôležitý fakt je tiež sloboda pri výbere banky, v ktorej sa človek rozhodne otvoriť si úverový účet a požiadať o kreditnú kartu. Pomocou vyhľadávača možno tiež vytypovať karty, ktoré poskytujú bonusové programy a dovoľujú tak využívať rôzne zľavy u obchodníkov.

Na kreditné karty sa viaže bezúročné obdobie, počas ktorého možno splácať požičanú sumu bez toho, aby si banka účtovala úroky. Kreditné karty sú vyhľadávané tiež pre ich všestrannú bezpečnosť, čo možno oceniť predovšetkým pri cestách do zahraničia. Na stránkach spoločnosti MasterCard® zákazníci nájdu aj prehľad ostatných služieb, ako sú bonusové programy a rôzne formy poistenia. Včasné splácanie pôžičiek na kreditnej karte tiež pozitívne ovplyvňuje kreditnú históriu a zjednodušuje tak cestu k hypotekárnym úverom. Viac na www.kreditky.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line